Kökschef till Kurorten Mösseberg

Kurorten Mösseberg, Arvids restaurang & bar / Kockjobb / Falköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Falköping, Skara, Tidaholm, Herrljunga, Skövde eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Kurorten Mösseberg, Arvids restaurang & bar i Falköping

Kurorten Mösseberg är ett fyrastjärnigt konferens- och spahotell i Falköping, beläget på berget Mösseberg.

Hotellet har 74 hotellrum, sex moderna konferensrum och en populär spa-avdelning. Vår restaurang erbjuder allt från frukost, lunch, middag, konferensfika, festarrangemang parallellt med à la carte servering. Kurorten har en mycket positiv utveckling med ökad omsättning och ökat antal gäster från såväl företag som privatresenärer.

Vi söker nu en kreativ och serviceinriktad kökschef som vill leda vårt kök i drift och vara med och utveckla vår verksamhet.

Du brinner för hantverket, svensk husmanskost och traditioner. Du brinner också för service, både mot gäster och medarbetare.

Publiceringsdatum
2019-01-10

Dina arbetsuppgifter
Som kökschef har man verksamhets-, personal- och till viss del ekonomiskt ansvar för personalen som arbetar i Arvids kök- och restaurang. Man ansvarar för utvecklingen av Arvids samt implementering av gemensamma mål. Kökschefen arbetar med all form av personaladministration som rör den egna gruppen av medarbetare. Kökschefen ansvarar för den dagliga driften och handleder medarbetarna i sitt arbete. Till sin hjälp har kökschefen sin souschef och restaurangansvarig som arbetar med de arbetsuppgifter som finns i deras arbetsbeskrivningar. Kökschefen arbetar även viss tid i köket med daglig produktion.

Hotellchefen har alltid det övergripande ansvaret för Arvids och som kökschef informerar man hotellchef om viktiga verksamhets- personal- och ekonomifrågor. Som Kökschef ingår du i vår hotellgrupp, där även andra avdelningsansvariga ingår. Hotellgruppen leds av vår hotellchef.

Verksamhet

Utvecklar och leder Arvids Kök- och restaurang utifrån verksamhetens mål som man fastställer ihop med verksamhetschef. Har ett nära samarbete med kunder, gäster och leverantörer. Ansvarar för att all dokumentation efterföljs enligt de lagar och förordningar som kök och servering ska följa (ex Alkohollagen, Miljö- och hälsa, HACCP).

• Utvecklar Arvids Kök och Restaurang som är en mycket viktigt del av Kurorten Mössebergs verksamhet.

• Ta fram både kortsiktiga- och långsiktiga mål för Arvids som överensstämmer med Kurorten Mössebergs affärsplan som man är med och utformar.

• Ansvara och fördela arbetet med de diplomeringar och certifieringar som kökschef och verksamhetschef fastställer att man ska jobba för (ex Smaka på Västsverige, Svanen, White guide).

• Arbete med matlagning i driften ingår

Vi är ett mindre team som samarbetar över gränserna. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerade råvaror.

Personal

Som kökschef har man ett nära ledarskap för sin arbetsgrupp. Man ansvarar för att ha medarbetarsamtal samt lönesamtal med alla sina medarbetare en gång per år. Man ansvarar för bemanning/rekrytering/schema och handleder sina medarbetare i svåra ärenden och deltar i olika möten i verksamheten. Kökschefen ansvarar för all administration i vårt lönesystem för sina medarbetare. Som Kökschef har man ansvar för att lyfta arbetsmiljöfrågor och rapportera till hotellchef vid behov.

Kvalifikationer
Till tjänsten som kökschef söker vi dig som har erfarenhet som kökschef eller som kanske arbetat som souschef i flera år på ett större stället och vill ta nästa kliv framåt. Som sådan, är du givetvis utbildad kock och du har utbildning inom köksekonomi, ledarskap eller livsmedelsallergi.

Du är hängiven branschen, och vi tror att du har arbetat inom den i mer än tio år. Du har ett stort intresse för mat och dryck samt är driven och intresserad av verksamhetsutveckling. Du har arbetat med utveckling av restaurangverksamhet tidigare, du har en vana vid att arbeta med anordnande av större arrangemang, personalplanering samt att arbeta inom givna budgetramar.

Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, har en positiv och öppen inställning och är trygg i ditt ledarskap. Du är stolt över ditt yrke som kökschef och ser långsiktigt på ditt engagemang hos Kurorten Mösseberg.

Anställningsvillkor
Varierande arbetstider, främst dagtid men kvällar och helger förekommer.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar sex månaders provanställning.
Vi tillämpar kollektivavtal mellan Visita och Unionen.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat vår kökschef. Välkommen med din ansökan!

Varaktighet, arbetstid
100. Tillträde: Omgående tillsvidareanställning

Ersättning
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-02-28
Ange följande referens när du ansöker: 2019/5
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Ursula Frölin, Hotellchef. 0515-433 58, Ursula.frolin@kurortenmosseberg.se

Företag
Kurorten Mösseberg, Arvids restaurang & bar

Adress
Kurorten Mösseberg, Arvids restaurang & bar
Bräcke Västergårdsväg 5
41877 Göteborg

Kontorsadress
Bräcke Västergårdsväg 5

Jobbnummer
4547511

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Kurorten Mösseberg, Arvids restaurang & bar

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Kurorten Mösseberg, Arvids restaurang & bar: