Kökschef
Svea Cater AB / Kockjobb / Upplands-Bro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Upplands-Bro,
Järfälla,
Sollentuna,
Upplands Väsby,
Sigtuna eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Svea Cater AB i Upplands-Bro,
Solna,
Stockholm,
Salem,
Haninge eller i
hela Sverige Vi söker en driven köksmästare
Svea Cater är ett nystartat restaurangbolag inriktat mot olika typer av personalrestauranger, både inom den privata och den offentliga sektorn.
Svea cater har vunnit försvarets upphandling av förplägnad Stockholm, uppdraget påbörjas den 30/9 2013.
Vi söker en ansvarsfull, strukturerad och driven köksmästare till Livgardet i Kungsängen en av våra större restauranger i Stockholm. Restaurangen har i genomsnitt cirka 1000 gäster per dag samt även cateringverksamhet. Vi driver även mässverksamhet och ett marketenteri.
Ansvarsområden
Du fördelar det dagliga arbetet i köket samt är länken mellan kök och restaurang. Du säkrar kökets råvarukostnad i enlighet med förutbestämda måltal, matsedelsplanering, egenkontrollsrutiner, utveckling och variation av utbudet. Du är också ansvarig för ekonomisk redovisning som för- och efterkalkyler, leverantörsbeställningar, portionsredovisning samt dagliga bemanningsfrågor för verksamheten.
Publiceringsdatum2013-10-21Dina arbetsuppgifterDu arbetar till stor del i den dagliga produktionen och du har kvalitetsansvar för verksamheten. Vidare ansvarar du för månadsinventering och dokumentation av samtliga relaterade lager. Du ansvarar för underställd personal i daglig drift i köket samt planering av extrabeställningar. Ditt ansvar omfattar även att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med kunden, underställd personal, närmaste chef.
Du deltar även i utförande av driftsmöten för hela personalen. Du ser till att dina medarbetare har relevanta metoder, rätt utrustning samt rätt utbildning för sina respektive arbetsuppgifter. I din roll ingår att säkerställa att dina medarbetare kontinuerligt utvecklas i sina yrkesroller, till exempel genom årliga utvecklingssamtal.
KvalifikationerDu är utbildad kock med påbyggnad inom branschrelaterade utbildningar där ekonomi och ledarskap ingår som en del av utbildningen. Du har också kunskaper inom data och främst Officepaketet. Du har dokumenterad erfarenhet av liknande befattningar. Du besitter vidare en god kommunikativ förmåga samt mycket god svenska i tal och skrift. Erfarenhet från både ledarskap i köket och övriga delar av verksamheten är meriterande.
Som person har du ett genuint intresse för mat, dryck och människor och trivs i ledarrollen. Du är flexibel i arbetsuppgifterna och kan likaväl röra i grytorna vid behov som att synas bland gästerna.
För att lyckas är du innovativ och välorganiserad samt tillmötesgående och lösningsorienterad. Vi ser också att du har ett helhetsperspektiv men är även noggrann med detaljer.
Övrig informationTjänsten är heltid. Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag. Kvällsjobb och vissa helgjobb förekommer ibland. Tillträde under januari 2014.
Kollektivavtal med Visita ? Unionen gäller.
Vi tillämpar provanställning 6 månader.
Är du intresserad av tjänsten?
Du är välkommen att skicka dina frågor/ansökning till
k.seifert@sveacater.seArbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
johan.ostlund@sveacater.seFöretagSVEA CATER AB
AdressSVEA CATER AB
GREV TUREGATAN 20 2 TR
11446 STOCKHOLM
KontorsadressGREV TUREGATAN 20 2 TR
STOCKHOLM
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-6796100
Jobbnummer 1682267
Observera att sista ansökningsdag har passerat.