Köksbiträde till Universitetssjukhuset
Örebro läns landsting / Restaurangbiträdesjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Örebro läns landsting i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Område Försörjning består av tre avdelningar. Kost, städ och transport. Vi bedriver verksamhet på länets tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Örebro läns landsting. Område Försörjning består idag av ca 380 medarbetare, varav ca 85 medarbetare arbetar inom kostavdelningen.
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt och ekonomiskt perspektiv.
Vi söker ett ambitiöst och serviceinriktad köksbiträde till enheten på Universitetssjukhuset.
Du kommer att ingå i ett arbetslag som dukar brickor till patienter. I dina arbetsuppgifter ingår även disk, städning och övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök.
Vi söker dig som gått hotell- och restauranglinjen eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i storkök. Som person är du flexibel, du kan arbeta självständigt med planering och genomföra dina arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och hög arbetsmoral. Du bör ha kunskaper i livsmedelshygien. Givetvis ska du ha ett genuint intresse för mat med ett sinne för köksekonomi. Vår verksamhet är under ständig utveckling och för att kunna bidra till denna utveckling krävs initiativförmåga och vilja till ständiga förbättringar. Genom ditt glada sätt och din entusiasm till arbetet bidrar du till ett gott arbetsklimat i arbetsgruppen.
Publiceringsdatum2014-09-17Arbetstider och omfattningTillsvidare Tillsvidare
ErsättningLön enligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-10-05
Ange följande referens när du ansöker: LoVS:2014:61
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktHagberg, Inger 019-6026566
Facklig kontaktHermansson, Per 019-6021485
FöretagÖrebro läns landsting
AdressÖrebro läns landsting
Box 1613
70116 Örebro
KontorsadressSe hemsida
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2000528
Observera att sista ansökningsdag har passerat.