Köksbiträde/Thailändsktkök

DB restaurang och livsmedelskonsult / Restaurangbiträdesjobb / Sundbyberg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Sundbyberg, Solna, Danderyd, Stockholm, Lidingö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos DB restaurang och livsmedelskonsult i Sundbyberg

Kort beskrivning av företaget:
Vi är en liten thai take away med 20 sittplatser. Vi har öppet alla dagar till 20.00. Vi lagar bara thai mat men med stor noggrannhet. Vi tar även dit andra kockar för utbildning och åker även ut till andra restauranger och utvärderar och utbildar andra thai kockar i både matlagning och drift av en restaurang.

INFORMATION OM LEDIG TJÄNST
Titel: Köksbiträde

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Laga thailändsk mat, kassatjänst beredning av råvaror, servering och daglig rengöring. Utbildning under kökschefens tillsyn.

Beskrivning av kvalifikationer:
Du ska helst vara kvinna och mellan 30-45 år, kunna svenska eller bra engelska. Du ska även ha ett stort intresse för thailändsk mat och vara på hugget varje dag. Det är en del tunga lyft samt kvälls och helg jobb även ibland stressigt. Ibland så jobbar vi även på andra restauranger och stöttar eller utbildar deras personal.

Publiceringsdatum
2015-03-02

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Tillträde
2015-04-15

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Skriftligt
Ange följande referens när du ansöker: Köksbiträde
Ansökan kan skickas till e-postadress: denis_bj@hotmail.com

Kontakt
Dennis Björklund 0739032001 denis_bj@hotmail.com

Företag
DB restaurang och livsmedelskonsult

Adress
DB restaurang och livsmedelskonsult
17453 SUNDBYBERG

Kontorsadress
Gesällvägen 2

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 073-9032001
Faxnummer: 0
E-postadress: dbthaifood@hotmail.com

Jobbnummer
2187873

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från DB restaurang och livsmedelskonsult

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos DB restaurang och livsmedelskonsult: