Köksbiträde/Kock/dietkock till Karlskoga lasarett
Region Örebro län / Kockjobb / Karlskoga
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Karlskoga,
Lekeberg,
Degerfors,
Nacka,
Storfors eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Örebro län i Karlskoga,
Degerfors,
Hallsberg,
Nora,
Laxå eller i
hela Sverige Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, kost, städ, transport och logistik, kundtjänst, fastigheter, IT och medicinsk teknik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 800 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Område försörjning består av tre avdelningar, Kost, Städ och Transport. Vi bedriver verksamhet på Regionens tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar. Område försörjning består idag av ca 380 medarbetare, varav ca 85 medarbetare arbetar på kostavdelningen.
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt och ekonomiskt perspektiv.
Vi söker nu ett Köksbiträde/Kock till Karlskoga lasarett
Publiceringsdatum2015-04-23Dina arbetsuppgifterVi söker ett flexibelt köksbiträde/kock till produktionsköket på Karlskoga lasarett. Du ingår i ett arbetslag och ska fungera som en pool som kan utföra de flest förekommande arbetsuppgifterna. Det övergripande målet är att ni tillsammans ska laga och servera god och näringsriktig mat. I ditt uppdrag ingår även att tillaga och hantera specialkost. Varierande arbetsuppgifter såsom disk, städning, brickdukning, kassatjänst med mera ingår i tjänsten.
I tjänsten ingår helgtjänstgöring 2 helger/5 veckor.
KvalifikationerVi söker dig som har gymnasieutbildning inom storhushåll/restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har utbildning i specialkost, HACCP och egenkontroll och gärna några års erfarenhet av att arbeta med specialkost. Som person är du flexibel och kan arbeta självständigt med planering av arbetet. Du bör ha goda kunskaper i livsmedelshygien. Givetvis ska du ha ett genuint intresse för mat och sättet att presentera måltiden för kund. Vår verksamhet är under ständig utveckling och för att kunna bidra till denna utveckling krävs initiativförmåga och en vilja till ständiga förbättringar.
Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-05-10
Ange följande referens när du ansöker: Rs:2015:38
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktLundmark, Gun-Inger, Gruppchef 019-6023550
Facklig kontaktJohansson, Petra, Kommunal 019-6021575
FöretagRegion Örebro län
AdressRegion Örebro län
Box 1613
70116 Örebro
KontorsadressSe hemsida
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2262279
Observera att sista ansökningsdag har passerat.