Köksansvarig till konceptkedja
Galo Bemanning / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Galo Bemanning i Stockholm,
Järfälla,
Täby eller i
hela Sverige Galo bemanning är ett bemannings- och rekryteringsföretag inom servicebranschen med fokus på hotell och restaurang. Våra kunder erkänt bra à la carte restauranger, herrgårdar, arenor, konferensanläggningar, hotell, företagsrestauranger med flera.
Vi söker nu en köksansvarig till en grill- och hamburgerrestaurang där kvalitativa hamburgare serveras. Ett kul och bra jobb för den som gillar organisation, snabba vändningar och gillar att ta i. Menyn är inte avancerad men renlighet och bra överblick är viktigt.
Publiceringsdatum2016-10-13Dina arbetsuppgifterAnsvar för allt som innefattar köket i restaurangen. Kökschefen ska implementera, följa upp och utveckla rutiner kring av maten, förberedande arbete samt kökets hygien. Det är kökschefens ansvar att då kontroller sker av Miljö & Hälsa att renlighet och rutiner följs så att restaurangen inte får prickar i deras register.
Det är i kökschefens ansvar att vara en drivande faktor kring att kökspersonalen är tränad och införstådd i de rutiner som skall följas samt kunna motivera sin personal till god stämning, trivsel och resultat. Schemaläggning av kökspersonal, inköp och budgetering av varor är kökschefens ansvar.
Befogenheter
Som kökschef samarbetar du med restaurangchefen i rekryteringen och avveckling av köksbiträden till köket. Det ska göras enligt våra rutiner och vår kompetensprofil. Lön sätts enligt vår lönepolicy.
Du har befogenhet att köpa in de varor och livsmedel som behövs i köket. Inköpen ska göras via våra avtalade leverantörer. Större inköp ska göras i överenskommelse med restaurangchef.
Ansvar
Övergripande ansvar för hela driften i köket och disken
Ansvarar för kökets ekonomi och utgifter
Personalansvar för kökets och diskens personal
Ansvarar för att samtliga livsmedel hanteras på korrekt sätt
Ansvar för att gällande egenkontroll utförs i köket
Ansvara för varubeställningar
Ansvara för specialkost
Ansvar för att ersättare finns vid frånvaro
Ansvar för att material, maskiner, kylar och spisar underhålls och sköts
Huvudansvaret för städning av kök, disk samt kyl, frys och förråd
Ansvarar för en god arbetsmiljö i köket och disk
Ansvarar för att själv hålla sig uppdaterad på företagets rutiner och policys, samt branschens livsmedels och hygienfrågor
Dina arbetsuppgifterSvara för förberedelse och tillagning av meny och samt specialkost Säkerställa beställning och leverans av råvaror
Löpande prepp.
Ser till att levererade varor tas om hand och packas upp
Ser till att "först in - först ut" följs
Samarbeta med Anticimex för god hygien
Ordning och reda i kylar, frysar, förråd och disk
Svara för städning av kök och disk inklusive avfallshantering
Coachar personalen i sitt dagliga arbete
Rutiner för överlämning av kök till nästa arbetspass
Säkerställa att vikarier finns vid frånvaro
Att "företagets" policy och rutiner efterföljs
Utföra arbetsuppgifter som företagets ledning ålägger kökschefen
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duAnge följande referens när du ansöker: Konceptkedja
Ansökan kan skickas till e-postadress:
jobb@galobemanning.seFöretagGALO Bemanning
AdressGALO Bemanning
11431 Stockholm
KontorsadressKarlavägen 18
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-4102545
E-postadress:
jobb@galobemanning.se Jobbnummer 3104154
Observera att sista ansökningsdag har passerat.