Kockar till Smådalarö Gård (säsong ca maj-sep)
Sabis / Optikerjobb / Haninge
2017-04-25
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kockar till Smådalarö Gård (säsong ca maj-sep)" (publicerad 2017-06-05) ⬅️
Visa alla optikerjobb i Haninge,
Ödeshög,
Hjo,
Vadstena,
Boxholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis i Haninge,
Knivsta,
Botkyrka,
Huddinge,
Stockholm eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök:
www.sabis.se Smådalarö Gård ligger idylliskt i Stockholms skärgård. Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm. Smådalarö Gård har nyligen renoverats för att möta den moderna hotell- och konferensgästen. Vi satsar också stort på aktiviteter och upplevelser. Med Smådalarö Krog - Brasserie & Bränneri erbjuder vi ett nytt krogkoncept för alla våra gäster och boende på Smådalarö Gård. Vi är ca 20 medarbetare som arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna:
www.smadalarogard.se I sommar storsatsar vi på vår golf- och skärgårdspärla Smådalarö Gård med SDG-live. Under sommaren kommer vi erbjuda våra gäster handplockade stjärnor från delar ur Sveriges artistelit i vår nyrenoverade skärgårdskrog. Nu behöver vi extra säsongspersonal för att upplevelsen ska bli bästa möjliga för våra gäster.
Vi söker flera kockar för säsongsanställning till vårt team på Smådalarö Gård. Vi lagar & bakar all mat från grunden & efter vad som är i säsong. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst. Samt att du har en känsla för smak, service och kvalitet. Som person är du positiv, initiativtagande, är lyhörd inför gästernas behov & är flexibel och rycker in där det behövs.
Dina arbetstider är varierande under: vardagar, kvällar och helger. Tjänsten är en säsongsanställning från ca maj till slutet av september (exakt period diskuteras). Tillgång till personalbostad finns.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Andreas Östergård tel. 073-3308712.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varaktighet, arbetstid
1 -
Publiceringsdatum2017-04-25ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-05-14
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis
AdressSabis
Box 6015
10231 Stockholm
KontorsadressBox 6015
Jobbnummer 3458224
Observera att sista ansökningsdag har passerat.