Kock till Wedholms Fisk
Melanders Group AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Melanders Group AB i Stockholm,
Täby eller i
hela Sverige Vi söker nu en kock till köket på Wedholms Fisk. Du arbetar i ett härligt team med hög kunskapsnivå och kreativitet, ansvarig i köket är Kökschef Stefan Eckert
Kort info om oss:
På Wedholms kompromissas det vare sig med service, råvaror eller tillagning - här tas hantverket på blodigt allvar, i såväl kök som matsal. I köket förädlas varsamt de finaste råvaror från havet utifrån ett kompromisslöst urval och gediget mathantverk. I matsalen möter du en vida omtalad servisstyrka, som serverar med både charm och skicklighet. Ett restaurangbesök skall vara mer än en måltid, det ska vara en upplevelse du inte glömmer i första taget. Vårt recept sedan 1985 på en gastronomisk upplevelse som gör avtryck är: änglar i matsalen och matlagningskonstnärer i köket.
Vi söker dig som:
Har ett genuint intresse och god kunskap om mat, matlagning och dryck
Utbildad kock
Minst 2 års yrkeserfarenhet av att arbeta med fisk och skaldjur
Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad
Brinner för att överträffa gästens förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga
Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team
En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Internutbildningar
Tillträde enligt överenskommelse.
Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto i din ansökan.
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-10-29
E-post:
karriar@melandersgroup.se Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Wedholms Fisk - Kock".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Melanders Group AB (org.nr 559095-4276)
Arsenalsgatan 1 (
visa karta)
111 47 STOCKHOLM
Arbetsplats Wedholms Fisk
Jobbnummer 8202642
Observera att sista ansökningsdag har passerat.