Kock till Sodexos uppdrag på Sollentuna Sjukhus
Sodexo AB / Kockjobb / Sollentuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Sollentuna,
Upplands Väsby,
Järfälla,
Danderyd,
Upplands-Bro eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Sollentuna,
Upplands Väsby,
Järfälla,
Danderyd,
Upplands-Bro eller i
hela Sverige Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för våra gäster. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!
Vad du kommer att jobba med:
• Diet och specialkost
• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter och annan mat
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor
• Aktivt upprätthålla hygienrutiner för att säkerställa att vi serverar säker och god mat till våra gäster
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard
Vad du bidrar med:
Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket, med spetskompetens inom specialkost. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt nogrann i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.
Vad vi erbjuder:
Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna utvecklas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi:
• Möjligheter att växa inom företaget
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö
• Stort fokus på hälsa och säkerhet
• Volontärarbete på betald arbetstid
• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart mat
Om tjänsten
Tjänsten är 100 % med schema vardagar, helger och helgdagar.
Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Mats Pettersson
mats.pettersson@sodexo.com.
Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Varmt välkommen med din ansökan som vi vill ha senast 5:de Augusti -2024 .
Mer om Sodexo och vilka vi är
• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo
Redo att vara en del av något större? Ansök idag!
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Ersättning Månadslön Kollektivavtal finnes
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-08-05
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sodexo AB (org.nr 556528-2984),
http://www.sodexo.se Jobbnummer 8761267
Observera att sista ansökningsdag har passerat.