Kock till Scandic Sjöfartshotellet
Scandic Sjöfartshotellet / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Sjöfartshotellet i Stockholm Nu söker vi en tillsvidareanställning på heltid till vårt team på Scandic Sjöfartshotellet på Södermalm i Stockholm. Vi söker en ambitiös kock som gillar att jobba i ett högt tempo med mycket positiva människor.
Hotellet har 212 rum, konferenslokaler, restaurang och härlig takterrassmed servering under sommarhalvåret.
Du som söker bör ha restaurangutbildning och minst 5 års dokumenterad yrkesvana. Då vi inte har ett uppdelat kök producerar våra kockar all typ av mat såsom a la carte, kallkök, konferens- och sportmål, taste break, personalmat m.m. Du har ett genuint intresse för mat och ditt arbete präglas av service- och kvalitetstänkande. Du är lösningsorienterad och van att samarbeta för att uppnå bästa resultat. Du jobbar bra under tidspress eftersom tempot i restaurangen och köket ofta är högt. Du ingår i ett arbetslag och det är viktigt att kunna samarbeta med övrig personal.
Som medarbetare på Scandic har du intresse och känsla för service. Du tycker om människor. Du ser vad andra behöver och vill hjälpa till.
Tjänsterna är tillsvidareanställning (6 månaders provanställning), heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstider på rullande schema med kvällar och helger.
För mer information om tjänsten välkommen att kontakta Boel Aurén på e-mail:
boel.auren@scandichotels.comPubliceringsdatum2012-03-27Arbetstider och omfattningHeltid
Ersättningenligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-05-15
Ansökan kan skickas till e-postadress:
boel.auren@scandichotels.comKlicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktBoel Aurén, +46 08-51734918,
boel.auren@scandichotels.comFöretagScandic Sjöfartshotellet
AdressScandic Sjöfartshotellet
Katarinavägen 26
10465 STOCKHOLM
Jobbnummer 1198386
Observera att sista ansökningsdag har passerat.