Kock till Näringslivets Hus
Sabis / Chefsjobb / Stockholm
2016-09-30
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock till Näringslivets Hus" (publicerad 2018-08-31) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök:
www.sabis.seNäringslivets Hus ligger på Östermalm och vi serverar ca 350 dagens lunch. Restaurangen är även öppen för externa besökare. Vi har en egen konferensverksamhet med 12 konferenslokaler, 2 ljusgårdar och 3 matsalar där vi kan servera upp till 300 konferensluncher/middagar/mingel etc. Vår arbetsgrupp består av ca 23 personer som arbetar i kök, restaurang och konferens. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Tjänsten innebär sedvanliga kockuppgifter: till att börja med tillagning av dagens lunch och övriga sedvanliga rutiner i köket Därefter ser vi gärna att du även arbetar med tillagning av konferensluncher och catering för att vi ska ha en arbetsrotation i köket. Vi samarbetar över gränserna, tänker kvalitativt och har gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden.
Vi ser att du har erfarenhet från liknande verksamhet och helst har minst 5 års yrkeserfarenhet. Du behärskar svensk husmanskost från grunden och har även arbetat med "fine dining". Du har en utpräglad känsla för service och kvalitet. Hos oss är kundens upplevelse det som avgör! Hos oss ska alla gäster känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje. Du har stor passion för att laga mat, är driven, kreativ, noggrann, positiv, lyhörd. Du håller en hög nivå samt är smaksäker i det du lagar. Det är även av stor vikt att du förespråkar ordning och reda och arbetar strukturerat.
Tillträde snarast. Arbetet är heltid och framför allt förlagt dagtid 07.00-16.00 även om en del kvällstjänstgöring förekommer. Vi har stängt ca 6 veckor över sommaren och ca 2 veckor över jul. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Johannes Stålhammar tel: 08-52206116.
Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
Publiceringsdatum2016-09-30ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-10-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis
AdressSabis
Box 6015
10231 Stockholm
KontorsadressBox 6015
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 3078364
Observera att sista ansökningsdag har passerat.