Kock sökes

Restaurang Humlan / Chefsjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Uppsala, Östhammar, Sigtuna, Österåker, Håbo eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Restaurang Humlan i Uppsala

Huvuduppgift är att planera, förbereda och tillaga mat

• Planera och förbereda dagens matproduktion
• Daglig produktion utefter givna recept
• Vara behjälplig i portionering under lunchtid
• Daglig uppföljning av egenkontrollprogrammet
• Ansvarig för städning, undanplockning och rengöring av sitt arbetsområde
• Ansvarig för beställning och mottagning av varor samt leveranskontroll
• Delaktig i att inventering genomförs för försäljningsstället enligt gällande rutin
• Säkerställa att livsmedel hanteras på korrekt sätt och att hygien upprätthålls i enlighet med egenkontrollernas lagar och regler

Kock sökes till Uppsala!

Vi har äran och glädjen att driva caféer och lunchrestauranger med tillhörande fest & cateringverksamheter på Ekonumikum, Uppsala biomedicinska centrum och Ångströmlaboratoriet inom Uppsala universitet. Nu behöver vi förstärkning av en kock till restaurang Humlan på Ekonomikum. Humlan serverar ca 200 lunchgäster dagligen, samt levererar catering och genomför middagar, mingel och fest på plats i våra lokaler samt närliggande område. Här finns även vårt centrala kallkök som producerar smörgåsar & sallader mm till våra tre caféer samt cateringverksamhet. Vi lagar all mat från grunden med råvaror av bra kvalité.

Som kock hos oss vill vi att du har 3-årig utbildning från Hotell- och Restauranggymnasium eller motsvarande, och att du har minst 5 års erfarenhet av yrket.

Du är positiv, social och gillar mötet med gäster och arbetskamrater. Det är viktigt för oss att du är prestigelös och flexibel, att du gillar att ha roligt på jobbet och vill bidra till en skön stämning i köket och för våra gäster. Självklart vill du alltid överträffa våra gästers förväntningar på oss och känner dig bekväm med våra värdeord: Glädje, ansvar och engagemang. Vi är mycket måna om vår matkvalitet så naturligtvis är du en duktig kock som känner yrkesstolthet och som strävar efter förbättring och utveckling.

Vi arbetar aktivt med arbetsrotation, med vår arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen.

Högskolerestaurangers vision är att ge våra gäster dagens bästa stund.
Högskolerestauranger AB är det ledande företaget inom restaurang- och caféverksamhet vid högskolor och universitet. Vår huvudägare är studentkåren vid Stockholms Universitet. HÖRS omsätter ca 160 MSEK på 40-talet enheter från Karlskrona i söder till Gävle i norr. Vi är den kreativa samarbetspartnern som skapar möten, liv och aktiviteter på campus. Vår verksamhet beskrivs i vår affärsidé: Genom stolta medarbetare erbjuder vi ett attraktivt utbud inom restaurang, café och catering till bästa pris för campus och andra geografiskt närliggande marknader.
För mer information om Högskolerestauranger AB se www.hors.se

Varaktighet, arbetstid
Arbetstiderna är i huvudsak dagtid måndag-fredag. Arbete kan förekomma på kvällar och helger i samband med beställningar och catering, men då vet du om det i god tid innan. Vi har kollektivavtal med Visita & HRF och vi tillämpar individuell lönesättning.

Publiceringsdatum
2018-11-16

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-12-16
Ange följande referens när du ansöker: Kock

Kontakt
Marlene Brolin marlene.brolin@hors.se

Företag
Restaurang Humlan

Adress
Restaurang Humlan
Box 513
75120 UPPSALA

Kontorsadress
Ekonomikum, Kyrkogårdsgatan 10

Jobbnummer
4462670

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Restaurang Humlan

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Restaurang Humlan: