Kock på Göta kanal
Strömma Turism & Sjöfart AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Strömma Turism & Sjöfart AB i Göteborg,
Stockholm eller i
hela Sverige Kock till Rederi AB Göta Kanal
Rederi AB Göta Kanals tre klassiska kanalfartyg; M/S Juno, M/S Wilhelm Tham och M/S Diana, färdas på en av världens vackraste och häpnadsväckande vattenvägar - Göta kanal - som med sina 58 slussar förbinder Stockholm med Göteborg.
Vi erbjuder exklusiva kryssningar med helpension och guidade utflyktsmål. Att resa med oss är som att kliva in i en svunnen tid, och i denna unika miljö arbetar du tillsammans med resten av besättningen för att skapa en förstklassig upplevelse för våra gäster.
Vi är på jakt efter genuina, engagerade och pålitliga medarbetare som vill bidra till den förtrollande atmosfären ombord och ge våra gäster minnen för livet.
Du är ansiktet utåt och rederiets ambassadör.
Oavsett roll är du en stresstålig lagspelare som gillar att ha människor omkring dig. Då vi arbetar efter ett 1:1 system, ser du en fördel i att jobba intensivt under en period ombord för att sedan vara ledig lika länge.
Väl ombord arbetar och bor du tätt inpå dina kollegor. Du är införstådd med att det är begränsat med plats och att buller förekommer. Takhöjden är begränsad till 185 cm.
Vi söker dig som:
Känner stolthet i att representera den unika upplevelsen som vi ger våra gäster ombord.
Har minst 2 års erfarenhet av att jobba i restaurangkök.
Är självgående och är van i att planera sitt egna arbete och beställa varor.
Ger god service som möter och överträffar gästernas förväntningar.
Är en social lagspelare med positiv inställning.
Känner dig trygg i din arbetsroll och yrkeskompetens.
Är stresstålig, flexibel och problemlösare.
Är van att jobba långa dagar, upp till 12h per dag.
Har god erfarenhet av specialkost och goda kunskaper i att kunna leverera lika förstklassig mat till våra gäster med dessa behov.
Att arbeta på sjön innebär stort ansvar då du kommer att ingå i säkerhetsorganisationen. För detta krävs att du genomgår en hälsoundersökning för ett "läkarintyg för sjöfolk", en kostnad som rederiet står för.
Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, som är säkerhetsspråket ombord, samt engelska då våra gäster till största del besöker oss från utlandet. Tyska och andra språkkunskaper är högt meriterande.
Som kock eller kallskänka är du ansvarig för alla gäst- och besättningsmåltider, vilket innebär förutom att laga och leverera 2-rätters lunch och 3-rätter middag till våra gäster varje dag ska du också laga 2 mål mat till besättningen om dagen.
I arbetet ingår även ansvar för inventering, beställning, städning och disk.
Du är stresstålig och flexibel då logistiken i byssan skiljer sig avsevärt från ett klassiskt restaurangkök. Vi fokuserar på klassiska nordiska smaker och det är du som med stolthet, kärlek och omsorg förmedlar dessa via tallriken.
Vi ser därför att du:
Har dokumenterad yrkeserfarenhet från festvåning, a la carte eller liknande (minst 2 år).
Är en kreativ matlagare med ett genuint intresse att vilja att laga vacker och god mat.
Är van vid inventering och beställningar/inköp.
God råvarukännedom och kunskap kring säker livsmedelshantering (HACCP).
Vi erbjuder:
Säsongsanställning från maj till september 2024
Möjlighet till 1:1 rotation arbete/ledighet
Tarifflön enligt Skärgårdsavtalet Almega/Seko
Unik arbetsmiljö ombord med ett professionellt team
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-06-22
Klicka på denna länk för att göra din ansökan E-post:
malin.karlsson@stromma.se Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Strömma Turism & Sjöfart AB (org.nr 556051-5818)
Pusterviksgatan 13 (
visa karta)
413 01 GÖTEBORG
Jobbnummer 8700423
Observera att sista ansökningsdag har passerat.