Kock, köksbiträde till liten förskola
Personalkooperativet i Ur och Skur Mullekojans E / Restaurangbiträdesjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Personalkooperativet i Ur och Skur Mullekojans E i Stockholm Vi växer och söker ytterligare en engagerad och friluftsintresserad kock till vår förskola I Ur och Skur Laxehyddan!
Vi söker nu en kock med viss lokalvård med placering vid vår förskola I Ur och Skur Laxehyddan i Skarpnäck. En mindre förskola med två avdelningar och ett litet tillagningskök där det dagligen tillagas ca 35 portioner vardera av lunch och mellanmål.
Publiceringsdatum2023-11-03ArbetsuppgifterI tjänsten utför man alla förekommande arbetsuppgifter i förskoleköket. Främst arbetar man med matlagning, salladsberedning, disk, rengöring, beställning och hantering av livsmedel. Ansvaret är att tillhanda hålla god, näringsriktig och säker mat. Specialkost vid allergi/överkänslighet förekommer och den mikrobiologiska säkerheten är prioriterad. I det dagliga arbete sker dialog med såväl pedagoger som barn så ett gott bemötande är betydelsefullt. Vi önskar en öppenhet och vilja över att laga mat ute i naturen tillsammans med barn och pedagoger.
I tjänsten ingår även lokalvård.
Arbetet innehåller viss administration via dator, exempelvis beställningar, publicera menyer, läsa/skicka mejl samt lättare arbeten i Word och Excel. Som kock har du ett budgetansvar, och avstämningar med rektor.
I organisationen finns tre kockar som har gemensamma arbetsplatsträffar och internutbildningar planeras främst till skollov.
KvalifikationerVi söker dig som är engagerad och vill vara med att utveckla måltiderna inom förskolan. Efter givna resurser strävar du alltid efter högsta kvalitet på måltiden du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och smaker och har öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och sätter självklart matgästernas bästa i första hand. Vi ser att du har goda egenskaper såsom samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Goda kunskaper i det svenska språket är nödvändigt för att hantera säker mat vid livsmedelsallergi.
Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person som är flexibel och van att organisera sitt arbete självständigt. Du har gymnasiets hotell- och restaurangprogram eller annan kockutbildning alternativt gedigen yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande med SRY utbildning då lokalvård ingår i tjänsten.
Krav på arbetslivserfarenhet: Dokumenterad erfarenhet av att självständigt tillreda mat i förskolekök/storhushåll/restaurang alternativt erfarenhet i utbildningsmiljö som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter, friskvård, fortbildning, arbetskläder, nära samarbete med pedagoger och erfarenhetsutbyte mellan kockarna i organisationen.
Om du erhåller tjänsten ska du uppvisa godkänt utdrag ur belastningsregistret.
Tillträde 28 augusti
Tjänsten är på 80 %.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-12-14
E-post:
ansokan@iurochskur.com Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "kock, köksbiträde".
Omfattning Detta är ett deltidsjobb.
Arbetsgivare Personalkooperativet i Ur och Skur Mullekojans E,
https://www.iurochskur.com/ Drakflygargatan 4 (
visa karta)
128 36 SKARPNÄCK
Arbetsplats Personalkooperativet i Ur & Skur Mullekojans Ek
Jobbnummer 8239105
Observera att sista ansökningsdag har passerat.