Kock Kitchen & Table, Helsingborg
Clarion Clarion Grand Hotel Helsingborg / Kockjobb / Helsingborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Helsingborg,
Bjuv,
Åstorp,
Höganäs,
Landskrona eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Clarion Grand Hotel Helsingborg i Helsingborg Clarion Grand Hotel Helsingborg är ett av Helsingborgs ledande hotell med passionerade medarbetare. Hotellet ligger i centrala Helsingborg, har 158 härliga rum, en Japansk SPA avdelning samt konferensavdelning med 5 möteslokaler för 2-120 personer.
I hotellet ligger Restaurangen Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Clarion Hotels nya restaurangkoncept i samarbete med stjärnkocken Marcus Samuelsson. Menyn har influenser från New York och Manhattan mixat med lokala specialiteter och råvaror. Atmosfären är avslappnad och personlig, vi erbjuder våra gäster "Fun Dining"!
Kitchen & Table by Marcus Samuelsson i Helsingborg söker ett matlagningsproffs till vår restaurangverksamhet.
Du är, förutom att du är glad,noggrann och har humor, professionell och personlig i ditt möte med gäster och kolleger. Din primära arbetsuppgift är att tillsammans med resten av vårat team göra våra gäster än mer nöjda i såväl sin vardag som helgdag tillsammans med oss.
Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil:
Vi erbjuder Dig ett spännande, och varierande arbete, i en internationell miljö mitt i Helsingborg.
Publiceringsdatum2014-03-04Så ansöker duSänd din ansökan via länken nedan eller via
www.jobsatclarionhotels.comFöretag• Positiv energi, kroppsspråk och utstrålning
• Mod att äga egna problem och våga fråga
• Begeistring, engagemang och nyfikenhet på dem vi möter.
• Är en god ambassadör för hotellet och står för ett gott värdskap
I tjänsten ingår:
• Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Grand Hotel Helsingborg.
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
• Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster.
• Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
• Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till Köksmästare eller F&B Manager
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
Arbetstider och omfattningTillsvidare
ErsättningEnligt Avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-03-21
Ansökan kan skickas till e-postadress:
andreas.levin@choice.seKontaktAndreas Levin +46 42 380400
FöretagClarion Clarion Grand Hotel Helsingborg
AdressClarion Clarion Grand Hotel Helsingborg
Box 1104
25111 Helsingborg
Jobbnummer 1797148
Observera att sista ansökningsdag har passerat.