Kock / Kallskänka

Bolero Café / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Bolero Café i Stockholm

Kort beskrivning av företaget:
Bolero Cafe är ett tidsenligt företag som serverar sina gäster kaffe, mat & dryck som är modern och med nytänkande.
Vi har redan en stor andel lucnhgäster och satsar mer & mer på kvällsserveringen nu.
Till både lunch/kväll & helg behöver vi därför medvetna kockar samt kallskänk som inte är rädda för att ha mycket att göra och därmed vana att arbeta under perioder med stress.
Vi har nybyggda fina lokaler mitt i city (mitt emot Åhlens city) och har nyligen byggt ut till dubbla ytan med tanken att "dela" upp i en cafe del och en mat/restaurangdel.
På Bolero Cafe arbetar många unga glada personer och vi hoppas på hitta fler liknande kollegor nu.
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Kockarbetet består av förberedelse av varm lunchmat samt luncharbete.
A la carte arbete på kväll och helg.
Kallskänk samma som kock fast med sallad, smörgåsar mm.
Beskrivning av kvalifikationer:
Utbildning eller minst 5 års erfarenhet av kockarbete krävs.
Vana från luncharbete, prep, och A la carte.
Kallskänk krävs utbildning eller vana från liknande arbete.
Vidare upplärning ges av oss.

Publiceringsdatum
2010-12-31

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Tillträde
Januari 2011

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2011-02-28
AG referens: Kock eller Kallis
Ansökan kan skickas till e-postadress: info@bolerocafe.se

Kontakt
Naresh Sharma 0708-961677, naresh@tele2.se

Företag
Bolero Café

Adress
Bolero Café
11121 STOCKHOLM

Kontorsadress
Klarabergsgatan 25

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0708-961677
E-postadress: info@bolerocafe.se

Jobbnummer
812507

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Bolero Café

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Bolero Café: