Kock/förstekock
Profil Hotel Horisont / Kockjobb / Helsingborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Helsingborg,
Bjuv,
Åstorp,
Höganäs,
Landskrona eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Profil Hotel Horisont i Helsingborg Vi söker en flexibel lagspelare som lagar mat med hjärtat, kan arbeta självständigt och levererar en bästa produkt varje gång. Dina arbetsuppgifter är att laga a la carte med fokus på grill, husmanskost, konferensmat, bufféer efter säsong samt att sköta alla andra förekommande uppgifter i ett vanligt kök. Vi ser gärna att du är delaktig i menyplanering och utveckling av nya rätter.
Vi söker dig som har ett starkt intresse för mat och genuin känsla för smaker och kvalitet och har minst 5 års erfarenhet från restaurangkök. Du ska vara beredd på att ta nästa steg från kock till förste kock och med det ansvar som krävs. Det är viktigt att du är god lagspelare som skapar engagemang och delaktighet bland övriga medarbetare. Samtidigt kan du arbeta självständigt och är flexibel.
Vi erbjuder:
Ett varierande och självständigt arbete med stort ansvar.
En arbetsplats med full fart, stabilitet och varierande kundsegment.
En chans att vara med och forma vår verksamhet och föra vår restaurang in i framtiden.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
6 månaders provanställning
Publiceringsdatum2015-07-14Tillträde15 September 2015
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-09-01
Skriftligt ansökan till General Manager Mats Wolff senast den 1:a september 2015. Intervjuer kommer dock att ske kontinueligt.
KontaktMats Wolff, General Manager 042-4952112
FöretagProfil Hotel Horisont
AdressProfil Hotel Horisont
25227 HELSINGBORG
KontorsadressGustav Adolfsgatan 47
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 042-4952112
Jobbnummer 2342459
Observera att sista ansökningsdag har passerat.