Kock

Brödkultur 2.0 AB / Kockjobb / Helsingborg
2021-03-05
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2024-01-31) ⬅️


Visa alla kockjobb i Helsingborg, Bjuv, Åstorp, Höganäs, Landskrona eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Brödkultur 2.0 AB i Helsingborg

På Sofiero gård i utkanten av Helsingborg driver vi ett bageri och café. Vi söker nu mer drivande personal till vårt kök där vi serverar lunch och cafémat tisdag till söndag. Arbetstiderna är 06-14.30 vardagar och 07-15.30 helger. Jobbet är på heltid och med tillträde enligt överenskommelse i April. Arbetet innefattar att man kan rycka in i kassadisken, så erfarnehet av det är meriterande men inget krav. Man jobbar i ett 'öppet 'kök så det är viktigt att man är ordningsam och det innebär också ett nära möte med gäster och övrig personal. Vi försöker alltid ha en vegetariskt hållning i menyn, men vi använder kött också..

Publiceringsdatum
2021-03-05

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-03-31

Adress
Brödkultur 2.0 AB
Sofierovägen 126A
25482 Helsingborg

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Drivande Kock".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Brödkultur 2.0 AB (org.nr 559105-9026)
Sofierovägen 126A (visa karta)
254 82  HELSINGBORG

Körkort
För detta jobb krävs körkort.

Ansökan
E-post: bageri@brodkultur.se

Arbetsplats
Brödkultur 2 0 AB

Jobbnummer
5610839

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Brödkultur 2.0 AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Brödkultur 2.0 AB: