Kock
Brödkultur 2.0 AB / Kockjobb / Helsingborg
2021-03-05
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2024-01-31) ⬅️
Visa alla kockjobb i Helsingborg,
Bjuv,
Åstorp,
Höganäs,
Landskrona eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Brödkultur 2.0 AB i Helsingborg På Sofiero gård i utkanten av Helsingborg driver vi ett bageri och café. Vi söker nu mer drivande personal till vårt kök där vi serverar lunch och cafémat tisdag till söndag. Arbetstiderna är 06-14.30 vardagar och 07-15.30 helger. Jobbet är på heltid och med tillträde enligt överenskommelse i April. Arbetet innefattar att man kan rycka in i kassadisken, så erfarnehet av det är meriterande men inget krav. Man jobbar i ett 'öppet 'kök så det är viktigt att man är ordningsam och det innebär också ett nära möte med gäster och övrig personal. Vi försöker alltid ha en vegetariskt hållning i menyn, men vi använder kött också..
Publiceringsdatum2021-03-05Så ansöker duSista dag att ansöka är 2021-03-31
AdressBrödkultur 2.0 AB
Sofierovägen 126A
25482 Helsingborg
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Drivande Kock".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Brödkultur 2.0 AB (org.nr 559105-9026)
Sofierovägen 126A (
visa karta)
254 82 HELSINGBORG
Körkort För detta jobb krävs körkort.
Ansökan E-post:
bageri@brodkultur.se Arbetsplats Brödkultur 2 0 AB
Jobbnummer 5610839
Observera att sista ansökningsdag har passerat.