Kock
Stockholms Stad / Chefsjobb / Stockholm
2018-01-02
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2019-04-30) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stockholms Stad i Stockholm,
Solna,
Upplands Väsby,
Södertälje,
Österåker eller i
hela Sverige Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Farsta stadsdelsområde växer och utvecklas, det byggs nya bostäder och förskolor. Området består av tio områden av skiftande karaktär med villaområden, 50-talsförort och centrala Farsta med sin höghusbebyggelse. Det är nära till kommunikationer och till natur samt Farsta centrum med butiker och restauranger. I Farsta bor cirka 55 000 invånare och inom Farsta stadsdelsförvaltning arbetar ca 1 300 medarbetare.
Publiceringsdatum2018-01-02BeskrivningI rollen som kock på vår förskola kommer du att arbeta för att alla 68 barn i vår förskola ska få en god matupplevelse.
Du kommer att ansvara för menyplanering och tillagning av måltider där specialanpassad kost förekommer. Du tillagar även vegetariska måltider. Det ingår disk, städning samt beställning och mottagning av varor i arbetsuppgifterna.
Du kommer även att dokumentera och följa upp livsmedelshygien genom egenkontroll och ansvara för att de mål som finns gällande andel ekologiska varor uppnås. På förskolan är du ensam i din roll, men du kommer att vara delaktig i nätverk mellan övriga kockar från fyra andra förskolor Tallkrogens enheten. Du ansvara själv över dina inköp med medvetenhet kring rådande budget och gör klimatsmarta val. Inköpen görs av dig genom dataverktyget Agresso där du följer upphandlade inköpsavtal. En del uppföljning gentemot leverantörer tillkommer.
Dina arbetsuppgifterLaga god näringsriktig, varierad mat från grunden med tydlig miljöprofil.
Tillagning av specialkost.
Alla för uppdraget förekommande uppgifter som beställningar, disk, städ och mottagande av varor.
Delta i nätverk för kockar från våra andra fyra förskolor i vår enhet.
Samarbete med barn, personal och vårdnadshavare.
KvalifikationerTreårigt gymnasium, hotell och restaurangutbildning inriktning storhushåll.
Erfarenhet av matlagning inom förskola.
Kunskap om vegetarisk, klimatsmart samt ekologisk mat.
Erfarenhet av egenkontrollprogram då matsäkerheten är av stor betydelse.
Grundläggande dator/IT-kunskaper samt har kunskaper i svenska både i tal och skrift.
Du är flexibel, har ekonomisk medvetenhet, är positiv och har god struktur i arbetet.
Vi ser det också som en självklarhet att du trivs omkring barn och tar tillvara på deras nyfikenhet när det gäller mat.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrig informationIntervjuer sker löpande.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varaktighet, arbetstid
87,5. Tillträde: eller enligt överenskommelse tillsvidareanställning
Ersättningmånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-01-16
Ange följande referens när du ansöker: 2017/8599
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktAnnette Bjurgard Förskolechef 0850846632
FöretagStockholms Stad
AdressStockholms Stad
Storforsplan 36, plan 11, Farsta centrum
12322 Farsta
KontorsadressStorforsplan 36, plan 11, Farsta centrum
Jobbnummer 3879951
Observera att sista ansökningsdag har passerat.