Kock

Mässrestauranger AB / Chefsjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Malmö, Burlöv, Lomma, Staffanstorp, Vellinge eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Mässrestauranger AB i Malmö, Södertälje, Stockholm, Sigtuna eller i hela Sverige

Nu söker vi Kockar till vårt köksteam!

Tycker du om att arbeta med service och möta människor och brinner du för att leverera "det lilla extra"? Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!

Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang och flera mässor av olika slag där vi kommer att behöva duktig, lojal och driven personal. Vi söker därför dig som vill vara med och ge våra gäster och besökare något alldeles extra.

I huset finns två permanenta restauranger under MalmöMässans tak, allt ifrån caféer, fastfood till moderna à la carte-restauranger. Förutom våra restaurang-koncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.

Här går kvantitet och kvalité hand i hand. Vi serverar mat och dryck för hundratals gäster under en mässdag eller kongress i form av à la carte samt lunch. Verksamheten är varierande och omväxlande beroende på kund samt målgrupp och kräver bred kunskap i gastronomi för att matcha våra gästers förväntningar.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och ett genuint intresse av matlagning i stora kvantiteter. Vi söker kockar både i vårt varma kök liksom i vårt kalla kök. Du kommer att vara en del av vårt köksteam som har ett ekologiskt tänk och serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar all mat från grunden vilket kräver planering samt ett logistiskt tänk.

Du har minst ett års yrkeserfarenhet och brinner för det du gör och har god matlagningskännedom. Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer mycket periodvis under säsongen februari - maj.

Arbete finns vid på följande evenemang: http://www.malmomassan.se/en/Calendar. Arbetstiden är minst 3 timmar per dag och kan bli upp till 5-8 timmar.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och urval och intervjuer sker i början av februari, varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen till oss!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och ett genuint intresse av matlagning i stora kvantiteter. Vi söker kockar både i vårt varma kök liksom i vårt kalla kök. Du kommer att vara en del av vårt köksteam som har ett ekologiskt tänk och serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar all mat från grunden vilket kräver planering samt ett logistiskt tänk.

Du har minst ett års yrkeserfarenhet och brinner för det du gör och har god matlagningskännedom. Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer mycket periodvis under säsongen februari - maj.

Mässrestauranger i Malmö är utvald restauratör på MalmöMässan, innovationernas och möjligheternas hus. Här driver företaget två restauranger med möjlighet till fest och konferens samt ett antal pop-upserveringar som skapas unikt inför de olika arrangemangen ute på mässområdet. Mässrestauranger i Malmö AB ingår i en familjeägd restaurangkoncern som ägs av systrarna Maria Stridh och Kerstin Johansson. Koncernen driver även restaurang- och bankettverksamhet på kreativa och internationella mötesplatser som Stockholmsmässan, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.

Varaktighet, arbetstid
60%-80%

Publiceringsdatum
2017-01-23

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-02-22

Företag
MÄSSRESTAURANGER AB

Adress
MÄSSRESTAURANGER AB
Hyllie Boulevard 2
21532 Malmö

Kontorsadress
Hyllie Boulevard 2

Jobbnummer
3278160

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Mässrestauranger AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Mässrestauranger AB: