Kock
Bräcke diakoni, Äldreomsorg och Hospice, Kök och Restaurang / Chefsjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Bräcke diakoni, Äldreomsorg och Hospice, Kök och Restaurang i Göteborg,
Linköping eller i
hela Sverige På Hisingen driver Bräcke Diakoni lunchserveringen Spis & Ro.
Vi tillagar och levererar heldygnskost till våra interna gäster inom äldreomsorg och hospice samt till vissa konferensgäster. Lunchsserveringen är öppen måndag till fredag och är välbesökt av både interna och externa gäster. Vi arbetar med råvaror av hög kvalitet där vi tar hänsyn till både djur och natur.
Publiceringsdatum2016-10-04Dina arbetsuppgifterArbetsuppgifterna innefattar tillredning av lunch och kvällsmål till våra interna enheter, samt luncher i vår bufféservering och beredning av sallad, viss kassahantering. Egenkontroller samt beställningar. Du gillar svensk husmanskost men blandar gärna med nya idéer. Du får gärna ha erfarenheter av klimatsmart mat.
KvalifikationerVi söker dig som är utbildad Kock och har några års erfarenhet. Eller som har motsvarande kvalifikationer. Du har grundläggande kunskaper i livsmedelshygien är serviceinriktad och gillar möten med människor.
AnställningsvillkorTim anställning vid behov dagtid, arbetet kan med fördel kombineras av studier eller kvällsarbete.
Varaktighet, arbetstid
Timanställning/vid behov. Tillträde: snarast Visstidsanställning
ErsättningTimlön enligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-11-04
Ange följande referens när du ansöker: 2016/148
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktEva Jonsson/ Kostchef 013-1900452
Anders Thilander/ Köksmästare 031-502546
FöretagBräcke diakoni, Äldreomsorg och Hospice, Kök och Restaurang
AdressBräcke diakoni, Äldreomsorg och Hospice, Kök och Restaurang
Bräcke Västergårdsväg 5
41877 Göteborg
KontorsadressBräcke Västergårdsväg 5
Jobbnummer 3083369
Observera att sista ansökningsdag har passerat.