Kallskänka med hjärta för sjömat
Martin & Servera AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Martin & Servera AB i Stockholm,
Huddinge,
Vallentuna,
Uppsala,
Enköping eller i
hela Sverige Nu har vi äntligen slagit upp portarna till Stockholms nya sjömatsgrossist - Fiskhallen Sorunda. I samarbete med våra två systerbolag Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött hoppas vi på att kroka fast stans bästa (och mest kräsna) krögare. Är du kallskänka och är redo att viga din vardag åt fisk, skaldjur och annan sjömat? Då är det är dags att byta kurs och styra skutan mot en ny fantastisk jobbmöjlighet.
Intresse och nyfikenhet för sjömat utgår vi ifrån att du redan har! Du har antagligen erfarenhet av att ha arbetat i restaurang eller storkök där du kommit i kontakt med dessa fantastiska produkter. Du hajar att det finns en uppsjö av restriktioner gällande matsäkerhet och livsmedelshygien. När du har allt detta på plats kan du tryggt ta dig an ditt arbete av skaldjurskokning och gravning och rökning av fisk.
Vår kundlista kommer med största sannolikhet att består av några av Stockholm mest kräsna krögare som kommer att ställa höga krav på oss. Här har du stor fördel av dina tidigare erfarenheter som gör att du även kan komma med tips om hur man faktiskt skulle kunna röka en röding eller koka hästskokrabbor på ett ännu bättre sätt än vad kunden föreslog i första läget.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är i Västberga som ligger precis söder om Stockholm city.
Vem är du?
Om du har läst annonsen så här långt så har du förhoppningsvis fått en hyfsad bild av vem vi söker, men lite mer konkret kan nämnas att...
• du är en fena på att tillaga fisk, skaldjur och annan sjömat. Om du jobbat med rökning och gravning av fisk blir vi imponerade.
• du har jobbat i storkök med stora volymer mat, fördelsvis fisk och skaldjur.
• livsmedelshygien är ett område som du känner dig trygg i.
• vi ser mångfald och skillnader mellan människor som en superkraft i företaget. Om du söker som tjej blir vi upp över öronen lyckliga men vi blir glada om du som kille söker med.
• du är flexibel och tvekar inte en sekund att dra på dig gummistövlarna, hjälpa en kollega i sjönöd och hugga i där det behövs i övriga produktionen.
• du är en glad lax med kämpaglöd! I ett litet och nystartat bolag gäller det att hålla humöret uppe när det blåser lite motvind, och med gemensam positiv energi jobba för att bli Sveriges bästa sjömatsgrossist!
Vad får du av oss?
• en arbetsplats i nya fräscha lokaler.
• ett bolag som gillar dig och dina nya idéer och där nästan allting är möjligt.
• kollegor med superkompetens om våra produkter då vi tänker oss att skapa ett dreamteam av matnördar som gärna diskuterar olika filétekniker, bästa tid och vatten för hummerfiske eller den senast hållbart odlade fiskarten.
• en familjär, handlingskraftig, flexibel och jordnära organisation.
• det som du i övrigt kan tänkas behövas som fast lön, friskvårdsförmåner, personalrabatt på våra fantastiska produkter, frukostmacka, färsk frukt och kaffe.
Hur gör jag?
För frågor, kontakta Thomas Levhorn på nummer 073 - 658 41 14.
Visst låter det spännande?! Ansök så snart som möjligt dock senast den 4 februari 2019.
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.
Sökord: fisk, skaldjur, kock, grossist, kallskänka
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
Publiceringsdatum2019-01-08ErsättningLön enl ö.k
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-02-04
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagMartin & Servera AB
AdressMartin & Servera AB
Elektravägen 15
12630 Hägersten
KontorsadressElektravägen 15, Västberga
Jobbnummer 4542446
Observera att sista ansökningsdag har passerat.