Kallskänka

Delselius Konditori & Bageri / Kockjobb / Värmdö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Värmdö, Vaxholm, Tyresö, Lidingö, Stockholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Delselius Konditori & Bageri i Värmdö

Är du en pigg, glad och serviceinriktad person!! Vi söker en erfaren kallskänka till Delselius konditori i Gustavsberg, värmdö (ca 20 min från slussen) som blivit något av en samlingsplats för fikasugna, lunchätare och älskare av läckra bakverk.
Vi har två serveringar en på ca 50 platser inne 30 ute.Och en ytterligare på Cafe tornhuset i gustavsbergs hamn med ca 60 inne 80 ute Vi serverar och tillverkar smörgåsar, soppa, pajer, varma smörgåsar, sallader allt från grunden med genuina råvaror av bästa kvalité.
Du MÅSTE ha någon slags erfarenhet av restaurang eller cafe kunna hålla ett högt tempo, nytänkande och hungrig på att fortsätta att utvecklas.
Och framför allt vara intresserad och passionerad av mat.
Meriterande med kassavana och barrista teknik.
Gärna erfarenhet av arbetsledande position.
Arbetsuppgifterna är varierande med allt inom kallskänk, produkt utveckling,kalkylering ,beställning av varor

Publiceringsdatum
2011-09-06

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid/Deltid
Rullande schema även helger

Ersättning
Fast lön
enligt kollektiv avtal månadslön samt efter överkommelse

Så ansöker du
svar endast via epost eller post
Ansökan kan skickas till e-postadress: kristoffer@delselius.se

Kontakt
Kristoffer Delselius, vd, 08-570320 30 (Telefon), kristoffer@delselius.se

Företag
Delselius Konditori & Bageri

Adress
Delselius Konditori & Bageri
Gustavsbergs centrum
13430 GUSTAVSBERG

Kontorsadress
Gustavsberg Centrum

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-57032090
Faxnummer: 08-57032140
E-postadress: jobba@delselius.se

Jobbnummer
1022802

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Delselius Konditori & Bageri

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Delselius Konditori & Bageri: