Kallskänka
Sodexo AB / Kockjobb / Huddinge
2012-06-13
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kallskänka" (publicerad 2012-06-13) ⬅️
Visa alla kockjobb i Huddinge,
Botkyrka,
Stockholm,
Salem,
Ekerö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Huddinge,
Stockholm,
Ekerö,
Solna,
Sundbyberg eller i
hela Sverige Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 6,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 380 000 medarbetare. Koncernen omsätter 14,7 miljarder euro och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.
Restaurang 61:an Karolinska sjukhuset i Huddinge. Lunchrestaurang med tillhörande Catering
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
Tillaga förrätter, sallader och efterrätter samt smörgåsar och rätter till smörgåsbord.
Rätterna läggs upp och garneras så att det ser vackert och gott ut. Att baka kan ingå i jobbet.
Leverera catering beställningar.
Arbetet består även av att planera och förbereda ditt arbete. Förberedelserna kan till exempel vara att skala och skiva grönsaker och frukt, lägga in sill, grava lax samt göra kalla såser och desserter. Beräkna åtgång och beställa hem varor liksom att planera matsedel för de kalla rätterna.
Efter arbetspasset städas köket.
Det ingår även kassa arbete och en del administrativa uppgifter.
Kvalifikationer/Krav:
Utbildad kallskänka
Kunskaper om specialkost av olika slag, till exempel mat vid olika typer av allergier. Hygien är viktig i ett kök och kallskänkan måste hålla arbetsplatsen hygienisk genom att hantera livsmedel på ett korrekt sätt. Någon form av erfarenhet av storköks produktion ser vi som en merit.
Kökorkort
Datorvana i office
Flytande svenska i både tal och skrift.
Publiceringsdatum2012-06-13Dina egenskaperDet är viktigt att kunna vara snabb och effektiv under tidspress eftersom jobbet som kallskänka ofta är stressigt och tempot i köket är högt. Kallskänkan ingår i ett arbetslag med, kockar och köksbiträden/restaurangbiträden. För att arbetet ska fungera är det viktigt kunna samarbeta med övrig kökspersonal och med serveringspersonal.
Du skall vara en person med stor initiativ och organisationsförmåga
Arbetet kan vara påfrestande för rygg, axlar och ben eftersom en del tunga lyft förekommer.
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning,heltid, dagtid
Kontaktperson för detta jobbGustavo Figueroa, tel 08-5788 5980
gustavo.figueroa@sodexo.comMed stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 50 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Arbetstider och omfattningDag , Heltid , Tidsbegränsad anställning
Så ansöker duAnsökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
AdressSodexo AB
Box 47620
11794 Stockholm
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 1271243
Observera att sista ansökningsdag har passerat.