Hovmästare Tyrol
Gröna Lund / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Gröna Lund i Stockholm,
Norrköping eller i
hela Sverige Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks & Resorts Scandinavia AB tillsammans med Kolmårdens Djurpark, Skara Sommarland, Vildmarkshotellet, Furuviksparken och Aquaria Vattenmuseum. Företaget har ca 90 tillsvidareanställda och sysselsätter tillsammans med hyresgäster ytterligare 1400 säsongsanställda. Gröna Lund har drygt en miljon besökare per säsong och omsätter ca 350 miljoner kr, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.
Är du en driven, engagerande och serviceinriktad person med tidigare erfarenhet av arbetsledande position inom restaurangbranschen? Då är det dig vi letar efter!
Vi söker nu Hovmästare till restaurang Tyrol som vill vara med och leverera restaurangupplevelser i Världsklass! Genom din goda ledarförmåga, utpräglade servicekänsla och förmåga att entusiasmera din omgivning gör du detta möjligt.
Attraktioner, sockervadd och konserter i alla ära men vad vore Gröna Lund utan vårt spännande utbud av mat och restaurangupplevelser? På Restaurang Tyrol har vi verksamhet året runt och erbjuder våra gäster konserter, festvåningar, shower, välbesökta 5-kampskvällar och vintertid dukar vi upp det välkända Vilda Julbordet. Vackert beläget vid vattnet ligger familjerestaurangen Kaskad med ett öppet kök och en härlig uteservering. Mitt i tivolits pulserande hjärta finner du Kryddhyllan här delar både 5-kampare och barnfamiljer skratt och matglädje. Grillrestaurangen Krejsy's serverar en härlig grillbuffé och Köksmästaren här är en del av svenska grillandslaget.
I år firar Gröna Lund hela 130 år och söker nu Sveriges bästa restaurangpersonal som vill vara en del av vår fantastiska restaurangvärld!
Som Hovmästare består dina arbetsuppgifter främst i att arbetsleda servispersonalen samt ha det övergripande ansvaret för matsalen och gästerna. Det innebär att du kommer att ansvara för den dagliga planeringen och bemanningen av restaurangen samt restaurangens helhetsintryck, bordsplaner, medarbetare etc. Du arbetar många gånger i ett högt tempo och det är viktigt att du är flexibel och beredd att rycka in där det behövs. Du har god samarbetsförmåga, förmågan att leda och engagera medarbetare och ansvarar för att sprida arbetsglädje, alltid med gästens bästa i fokus.
Tidigare erfarenhet av arbetsledande roll i restaurangbranschen är ett krav. För att klara av rollen är det även nödvändigt att du har goda förkunskaper om mat och dryck. Tjänsten sträcker sig från maj-september med varierande längd. Sista ansökningsdag är 23 april, urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök redan idag.
Vi är redo för dig! Är du redo att anta utmaningen?
Publiceringsdatum2013-04-11Arbetstider och omfattningEj specificerat , Ej specificerat , Ej specificerat
Så ansöker duAnsökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktRekrytering på, Parks and Resorts 010 708 94 00
rekrytering@parksandresorts.comFöretagGröna Lund
AdressGröna Lund
LILLA ALLMÄNNA GRÄND 9
11521 Stockholm
Jobbnummer 1518696
Observera att sista ansökningsdag har passerat.