Hotel Rival söker souschef

Hotel Rival AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Hotel Rival AB i Stockholm

Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen!
Hotel Rival har en klassisk bistro med knappt 100 platser där vi erbjuder god, vällagad och igenkännande mat med ryggrad inom svensk gastronomi. Du ska ha ett brinnande intresse för matlagning och restaurangupplevelsen. Teamwork och arbetsglädje är en förutsättning för att gå framåt inom gastronomi. Du skall ha goda ledaregenskaper och kunna leda på ett tydligt och ödmjukt sätt. Som souschef måste du besitta kunskap om klassisk matlagning men även ha ett nytänk för modern bistro.
Ansvarsområden:
Operativt i produktionen leda köksteamet tillsammans med köksmästare och övriga souschefer.
Ansvara för att råvarubeställningar och inköp görs i enlighet med prognostiserad åtgång.
Aktivt delta i menyplanering, utveckling- och förbättringsarbete.
Genomföra dagliga genomgångar med servis och hovmästare.
Ansvara för att gällande rutiner följs.
Vid köksmästares frånvaro ansvara för den dagliga verksamheten.

Publiceringsdatum
2020-03-04

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2020-04-03

Adress
Hotel Rival AB
Mariatorget 3
11891 STOCKHOLM

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Hotel Rival AB (org.nr 556524-2681), http://www.rival.se
Mariatorget 3 (visa karta)
118 91  STOCKHOLM

Ansökan
E-post: robin@rival.se

Jobbnummer
5132692

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Hotel Rival AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hotel Rival AB: