Head Waiter
Clarion Hotel & Congress Malmö Live / Servitörsjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Malmö,
Burlöv,
Lomma,
Staffanstorp,
Vellinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel & Congress Malmö Live i Malmö Vi bygger Sveriges största kongresshotell i cityläge. Clarion Hotel Live i Malmö är en av Clarions största satsningar någonsin. Hotellet ska vara inbjudande för både skånebor och inresande från hela världen. Anläggningen kommer att ha 445 hotellrum. Kongresshallen kommer att ta 1500 personer och det kommer dessutom att finnas fyra konferensrum som tar 400 personer vardera. Malmös nya konserthall kommer också att vara en integrerad del av anläggningen.
Målet med Clarion Hotel Live i Malmö är att skapa en levande mötesplats där människor kan dela kunskap, idéer och kulturupplevelser. Den största fördelen är att hotellet, till skillnad från många andra kongresshotell, ligger väldigt centralt.
Mitt i Malmö slår vi den i den 2 maj 2015 upp dörrarna till Malmös nya helt unika mötesplats - Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Hotellet är en del av den nya konsert och kongresshuset som totalt omfattar 55 000 kvm. Kongressdelen kommer att ta upp till 1500 personer, konserthuset rymmer 1600 åskådare och hotellet får runt 445 rum. Hotellet blir 85 meter högt, och på översta våningen byggs en skybar med utsikt över hela Öresund.
Vi har en självklar målsättning att Clarion Hotel Live ska ha den mest passionerade personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi söker därför kreativa och personliga talanger fylla med passion som kan leverera en service utöver det vanliga. .
Till hotellet söker vi nu ytterligare en talang: "Head Waiter"
Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten?
Positionen "Head Waiter" är för dig som vill arbeta antingen i vårt bankett kök eller i en av våra två \xC3 la carte restauranger; Kitchen & Table och Eatery Social Taqueria. Kitchen & Table är vårt populära restaurangkoncept inom Clarion, signerat Marcus Samuelsson, med spännande smaker av Manhattan och Skåne. Denna restaurang ligger högst upp i hotellet på våning 25, 85 meter över staden. Eatery Social Taqueria är vårt unika restaurangkoncept på gatuplan, även detta i sammarbete med Marcus Samuelsson. Här är inspirationen hämtad från Mexiko, Latinamerika och Manhattan i kombination med Malmös mångfald.
Tjänsten innefattar ansvar för:
• Leda och fördela arbetet under det dagliga arbetet på sin avdelning (bankett eller a la carte).
• Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.
I tjänsten ingår:
• Hov förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Arbetstiden är fördelad på främst på dagtid med tjänstgöring på helger enligt rullande schema.
• Hov leder och driver arbetet med merförsäljning i avdelningen och är en förebild.
• Hov ansvarar för att buffén alltid är fräsch och korrekt uppskyltad. Innehållet på frukostbuffén ska vara i förhållande till Brand Manual för Clarion Hotels och enligt Kökschefs anvisningar
• Ansvarar för att de ekologiska produkterna skyltas enligt anvisning och att buffén har ett fullvärdigt ekologiskt utbud enligt centrala bestämmelser.
• Ansvarig att matsalen är korrekt uppdukad och kvalitetssäkrar att den är korrekt städad både innan och efter avslutad frukost/lunch.
• Ansvarig för all Room Service servering under sitt arbetspass.
• I samråd med närmsta chef arbeta med schemaläggning, upplärning och utbildning. Utbildningar som inte sker av Hov själv skall planeras i samråd med närmsta chef
• Dagligen registrera korrekt antal timmar i tidrapporteringssystem för all personal.
• Ansvarig för att dagskassan stämmer och är korrekt redovisad
• Ansvarig för att bankning sker korrekt och att växelkassan ligger på rätt plats.
• Hov arbetar för att goda kontakter med underleverantörer upprätthålls
• I samråd med närmsta chef ser till att beställningar av kontors- och andra förbrukningsvaror tillhörande avdelningen utförs.
• Hov är ansvarig för Take Away frukost samt tidig servering av frukostar som sker innan öppning
• Hov arbetar tillsammans med närmsta chef fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs.
• Ansvar för att löpande följa upp kundnöjdhet i Loopon och snabbt agera vid behov för kompensationer.
• Säkerställa att den månatlig inventering genomförs i tid och rapporteras till närmsta chef
• Kassahantering ( separat instruktion skall signeras av all personal )
• Ansvar för att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Ansvar för att företagets policies efterlevs.
• Hov ansvarar för att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetsystemet, C2.
• Vid behov även delta som hovmästare på bankett på dag och kvälls tid.
• EV. andra uppgifter som tilldelas av närmsta chef.
Rekryteringsprocessen med audition, pulsmöten och intervjuer kommer att pågå under perioden november/december/januari. Tillträde är under första kvartalet 2015. Den 17-18 november 2014 arrangerar Clarion Hotel & Congress Malmö Live södra Sveriges första Talangjakt - läs mer på
www.malmolive.se och
www.jobsatclarionhotels.com där samtliga lediga tjänster kommer att publiceras.
Är du intresserad av flera tjänster för Clarion Hotel & Congress Malmö Live så räcker det ändå med att söka denna tjänst. Du kommer under processen få möjlighet att anmäla ditt intresse för flera olika positioner.
Varmt välkommen med din ansökan på länken nedan!
Publiceringsdatum2014-10-02Arbetstider och omfattningHeltid Tillsvidare
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-11-14
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMiri Sumiq
FöretagClarion Hotel & Congress Malmö Live
AdressClarion Hotel & Congress Malmö Live
Anna Lindsplats
21119 Malmö
KontorsadressAnna Lindsplats
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2017850
Observera att sista ansökningsdag har passerat.