Food and Beverage

Kolmården / Servitörsjobb / Norrköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Norrköping, Söderköping, Finspång, Linköping, Katrineholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Kolmården i Norrköping, Stockholm eller i hela Sverige

Kolmården omfattar både djurpark och Vildmarkshotellet. Vildmarkshotellet är ett 4-stjärnigt möteshotell vid Bråvikens strand som riktar sig till både privatpersoner och företag. Hotellet har 213 rum, flera restauranger, nyrenoverad bad-, spa- & relaxavdelning, konferensavdelning, nattklubb samt en stor barnavdelning med lekrum. Kolmården är en del av koncernen Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.

Food and Beverage på Kolmården och Vildmarkshotellet söker till säsongen 2013 fler medarbetare som vill vara med och skapa matupplevelser i världsklass! Läs mer om tjänsterna nedan. Sista ansökningsdag är 23 februari.

Bartender/spritkassör: Som bartender blir din främsta uppgift att leverera en upplevelse i världsklass. Genom din förmåga att leverera service och genom att hålla hög kvalitet i det arbete du utför kan du göra detta möjligt. Som barnisse bemöter du samtliga gäster, ung som gammal. Du serverar dryck som både alkoholhaltiga samt alkoholfria alternativ. Du hanterar även kassan och tar emot betalning. I rollen arbetar du även med städning och underhåll av bardisken och dess utrymmen. Du arbetar många gånger under högt tempo och det är viktigt att du brinner för service och tycker om att arbeta med människor. Vi söker dig som har bartenederutbildning och/eller arbetserfarenhet inom yrket. Du har förmågan att samarbeta samtidigt som du arbetar lika bra självständigt. Du tar initiativ och är mycket flexibel samt beredd att rycka in där det behövs.

Diskare: Som diskare arbetar du som stödfunktion åt restaurang och kök. Genom stöttning från dina arbetsledare och genom ditt engagemang och strävan efter perfektion ser du till att disken genomförs på ett säkert och smidigt sätt. Vi söker dig som är självgående och uthålligt då tempot i köket många gånger kan vara högt. Arbetet kan många gånger vara fysiskt tungt. Som diskare behöver du kunna grundläggande svenska och det är meriterande om du har erfarenhet från restaurangbranschen. Under försäsongen arbetar du enstaka dagar och under högsäsongen heltid.

Frukost/lunchbiträde: Som Frukost/lunchbiträde blir din främsta uppgift att leverera en föreställning i världsklass. Genom din förmåga att leverera service samt genom att hålla hög kvalitet i det arbete du utför kan du göra detta möjligt. Till vår frukostbuffé söker vi morgonpigga frukostbiträden! Dina arbetsuppgifter är främst att ställa iordning buffén, fylla på, plocka disk samt att hålla rent och fräscht vid serveringen, frukostmatsalen och uteserveringen. Du har förmågan att samarbeta samtidigt som du arbetar lika bra självständigt. Du tar initiativ och är mycket flexibel samt beredd att rycka in där det behövs. Det är viktigt att du inte är rädd för att ta tag i de problem som uppstår. Vi söker dig som har pågående alternativt avslutad gymnasieutbildning. Har du erfarenhet från restaurangbranschen är det meriterande. Arbetsdagen startar vid 06:30.

Kock: Som kock blir din främsta uppgift att leverera en matupplevelse i världsklass. Med lokala råvaror, starkt engagemang och ständig strävan efter perfektion kan du göra det möjligt. Som kock arbetar du med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett större restaurangkök. Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning. Tempot i våra kök kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi förutsätter att du minst har påbörjad restaurangutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av restaurangbranschen. Du måste vara minst 18 år fyllda. Arbetsperioden sträcker sig från 1 april- 31 augusti. Under försäsongen arbetar du enstaka dagar och under högsäsongen heltid.

Servering: Som Servitör/Servitris blir din främsta arbetsuppgift att erbjuda en restaurangupplevelse i världsklass. Genom din förmåga att leverera service och en hög kvalitet i det arbete du utför kan du göra detta möjligt. Du arbetar bland annat med bordsbeställningar där du hanterar flera sittningar samtidigt samt ansvarar för betalning och redovisning av försäljning. Du arbetar många gånger under högt tempo och det är viktigt att du brinner för service och tycker om att arbeta med människor. Tidigare erfarenhet av restaurangbranschen är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet av servering och bar sedan tidigare. Du har förmågan att samarbeta samtidigt som du arbetar lika bra självständigt. Du tar initiativ och är mycket flexibel samt beredd att rycka in där det behövs. Det är viktigt att du inte är rädd för att ta tag i de problem som uppstår. Du arbetar under perioden 24 juni- 11 augusti.

För samtliga tjänster är det meriterande om du har B-körkort.

Välkommen med din ansökan!

Publiceringsdatum
2013-12-19

Arbetstider och omfattning
Ej specificerat , Deltid , Sommarjobb

Så ansöker du
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Rekrytering på, Parks and Resorts 010 708 94 00 rekrytering@parksandresorts.com

Företag
Kolmården

Adress
Kolmården
KOLMÅRDENS DJURPARK
61892 Kolmården

Jobbnummer
1733433

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Kolmården

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Kolmården: