Fiskarhöjdens förskola söker köksbiträde

Nacka kommun, Välfärd skola, Saltsjöbadens rektorsområde / Restaurangbiträdesjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Nacka, Kristinehamn, Karlskoga, Storfors, Lekeberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Nacka kommun, Välfärd skola, Saltsjöbadens rektorsområde i Nacka

Är du en serviceinriktad person med storköksvana?

Då kan det vara dig vi söker!

Köket på Fiskarhöjdens förskola serverar ca 110 portioner till barn och pedagoger varje dag.

Vi söker nu en person som kan avlasta kokerska med framför allt disk men även enklare matlagning.



Uppdraget som köksbiträde

I uppdraget som köksbiträde ingår att avlasta kokerska i hennes arbete under två timmar per dag.



Publiceringsdatum
2023-01-30

Bakgrund
Vi söker dig som har vana från storkök och kunskap om de hygienrutiner som gäller. Du bör vara ansvarsfull, flexibel och ha lätt för att samarbeta.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.



Övrig information

Anställningen är en allmän visstidsanställning i fyra månader. Anställningsgrad 25%. Tillträde snarast. Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta biträdande rektor Barbro Toresson tel 08-718 83 35 eller epost barbro.toresson@nacka.se.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 9/2 2023.

Ersättning
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-02-09
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2023/50".

Omfattning
Detta är ett deltidsjobb.

Arbetsgivare
Nacka kommun (org.nr 212000-0167)

Arbetsplats
Nacka kommun, Välfärd skola, Saltsjöbadens rektorsområde

Kontakt
Barbro Toresson
08-7188335

Jobbnummer
7393871

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Nacka kommun, Välfärd skola, Saltsjöbadens rektorsområde

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Nacka kommun, Välfärd skola, Saltsjöbadens rektorsområde: