Fazer söker erfaren och driven kock

Fazer Food Services AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Järfälla eller i hela Sverige

Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Bageri & Konfektyr. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. Koncernens omsättning var närmare 1,6 miljarder euro år 2011 och antalet anställda cirka 15 200. varav 2 700 i Sverige.Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.

En av våra enheter är Ekbackens produktionskök i Sundbyberg. Här ska vi tillaga välsmakande matlådor till de ca 2000 byggarbetare som just nu bygger världens största universitetssjukhus, nya Karolinska i Solna. Vi startar upp i augusti 2012 och kommer att tillaga ungefär 300 matlådor per dag. Verksamheten är förlagd på kvällar ca kl 15.00 till 23.00

Vi söker dig, en drivande och erfaren kock, som vill ansvara för och på sikt utveckla verksamheten. Vi tror att du brinner för matlagning och har en vilja att skapa de mest vällagade matlådorna i branschen. Till din hjälp har du kunniga kollegor, en inköpsportal samt support av ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligdags efter att nå ett "Bästa arbetssätt". Som person är du kunnig, driven, flexibel, noggrann och målinriktad.

Inom Fazer arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete och de nyckelorden tror vi är ett måste för att lyckas i ditt dagliga arbete.

Arbetet innebär att:

• utföra alla moment i den dagliga produktionen
• ansvara för utmärkt kvalitet på maten
• ansvara för inköp och inventering
• ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
• vara med och utveckla menyer med anpassning till säsong
• tillsammans med gruppchef utveckla och förnya verksamheten samt att upprätta, genomföra och följa upp strategiska och ekonomiska planer

Vi förväntar oss att du:

• har relevant utbildning och kunskap
• har flerårig matlagningserfarenhet, gärna från husmanskost
• har erfarenhet från storkök och/eller matlådetillverkning
• är strukturerad och stresstålig
• har god förståelse för köksekonomi
• har lätt för att kommunicera och samarbeta
• behärskar svenska i tal och skrift
• har datavana

Tjänsten är tillsvidare, heltid och arbetstiden kvällstid, söndag till torsdag.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns och tillträde ska ske snarast.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta driftchef Agneta Sjölin på agneta.sjolin@fazer.com

Välkommen med din ansökan senast 2012-07-30.

Publiceringsdatum
2012-07-06

Arbetstider och omfattning
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2012-07-31
Ange följande referens när du ansöker: 17913
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Emma Söderlindh, +46 (0) 8 470 72 16

Företag
Fazer Food Services AB

Adress
Fazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm

Jobbnummer
1290913

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services AB: