Fazer Food Services söker nu en kock till restaurang Ella i Göte

Fazer Food Services / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Göteborg, Borås, Trollhättan, Varberg, Falköping eller i hela Sverige

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Services söker nu en kock till restaurang Ella i Göteborg. Restaurangen är belägen på Hisingen och serverar dagligen frukost, lunch och affärslunch. Även viss catering förekommer. Restaurangen har högt ställda mål, vår mission är att gästens förväntningar ska överträffas. 

Vi söker dig som drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och är genuint matintresserad. Du tar egna initiativ, är självgående, glad, kreativ med vilja att utveckla och förbättra. Tillsammans med kökschefen tar du även ansvar för planering av matsedlar, inköp samt egenkontroll.

Vill du vara med på vår resa att utveckla luncher till att bli en upplevelse för gästen i både smak och utseende ska du söka till oss. Klassisk husmanskost kommer alltid vara basen för vår lunch men vi vill servera den i nytt och fräscht koncept med tanke på hälsa och välbefinnande, restaurangen ska kännas ny, variationsrik och spännande inför våra gäster varje dag. Gästkontakten är A och O för oss och vi arbetar alla tillsammans ut mot gästerna.

Krav är datakunskap då många av våra dagliga rutiner går via data.  Du ska ha restaurangskola och minst 3-års väldokumenterad yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet av vegetarisk matlagning är det en merit.

Vi ser gärna att du är öppen för att samarbeta inom restauranggruppen och ställer krav på att du är mångsidigt vilket innebär att du inte räds för att ta i där det behövs. I gengäld erbjuder vi ett utvecklande och stimulerande arbete med stora möjligheter att utvecklas.

Intervjuer sker kontinuerligt och tjänsten kan tillsättas innan avslutad ansökningstid.

Månadslön: Efter överenskommelse.

Arbetstid: 40 tim/veckan, dagtid.

Vill du veta mera?

För ytterligare information kontakta restaurangchef/platschef Linda Andersson Fuxmo, via mejl  linda.andersson.fuxmo@fazer.com  eller restauranggruppchef Peter Hedman peter.hedman@fazer.com

Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. För fackliga frågor kontakta Margareta Granda-Berg, via företagets växel på tel 08-470 72 00.

Varmt välkommen med din ansökan, dock senast den 30/9.

Varaktighet, arbetstid
Heltid -

Publiceringsdatum
2015-09-11

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-09-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Fazer Food Services

Adress
Fazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm

Kontorsadress
Lindhagensgatan 120

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2426375

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services: