Executive Chef

Clarion Hotel Gillet / Kockjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Uppsala, Östhammar, Sigtuna, Österåker, Håbo eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Hotel Gillet i Uppsala, Helsingborg eller i hela Sverige

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel Gillet
Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet brinner för det vi gör och har ett passionerat förhållningssätt till möten med människor. För oss är det viktigt med medarbetare som känner sig uppskattade, önskade och älskade. Vi känner lust och glädje inför att skapa resultat och driva försäljning. Vi är alltid hungriga på nya kreativa lösningar som skapar extraordinära gästupplevelser.

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga - är du?

I våra restauranger strävar vi efter att skapa en vibrerande mötesplats där konst, musik och kultur är centrala grundpelare tillsammans med det som serveras. Vår filosofi baseras på "Fun Dining" med värdeorden socialt, personligt och smakrikt som våra främsta drivkrafter.



Vad innebär rollen?

Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål - nöjda gäster och nöjda medarbetare!

Du som Executive Chef kommer att ha övergripande ansvaret för kvaliteten av hotellets hela köks- och diskverksamhet och därmed arbeta ut mot samtliga outlets; frukost, brunch, á la carte, bar, bankett, spa, room service, reception.

Du är ytterst ansvarig för avdelningens drift och kommer arbeta med att nå nyckeltal för effektivitet och råvarukostnad samt andra uppsatta mål.

Du är också ansvarig för att hålla köks- och diskutrymmen i bästa skick och därmed vara hotellets kontakt mot myndigheter rörande miljö och hälsa.

Arbetstiden anpassas efter hotellets verksamhet vilket innebär att dags-, kvälls- och helgarbete råder. Du rapporterar till Operations Manager och är en del av avdelningschefsgruppen.



Vem är du?

Du har en passion för service och vill med ditt sätt att leda inspirera, engagera och motivera dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass.

Du är en prestigelös och naturlig ledare som har en förmåga att skapa ett vinnande team genom att vara en god förebild och kunna visa vägen.

Du har en förmåga att kunna se helheter och däri kunna prognostisera, planera och bemanna avdelningen på mest lönsamma men samtidigt också på mest servicefokuserade sätt.

Du har dokumenterad erfarenhet med goda resultat inom kök i en ledande position.

Du är ordningssam, flexibel och tar eget ansvar.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift; både i engelska och svenska.

Du är full av energi, mod och begeistring.



Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med tillträde omgående. Lön efter överenskommelse. Provanställning tillämpas.



Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.



Vad väntar du på?!

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2017-10-06

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-10-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Clarion Hotel Gillet

Adress
Clarion Hotel Gillet
Dragarbrunnsgatan 23
75320 Uppsala

Kontorsadress
Dragarbrunnsgatan 23

Jobbnummer
3737294

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Hotel Gillet

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel Gillet: