Erfaren Produktionschef, LibaBröd

Badenoch & Clark / Chefsjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Badenoch & Clark i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige

Älskar du doften av nybakat bröd? Har du gedigen kunskap och erfarenhet inom livsmedelsproduktion och vill vara med och bidra i vår spännande tillväxtresa? Då kanske det är dig vi söker som vår nästa Produktionschef på LibaBröd AB i Göteborg!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som Produktionschef på LibaBröd AB kommer du att ha en central roll i vår ambition att växa både nationellt och internationellt. Du rapporterar till VD och ditt främsta fokus blir att säkerställa en fortsatt säker, kostnadseffektiv och stabil drift genom ett förbättringsorienterat synsätt och konkreta förbättringsprogram.

Du leder och fördelar arbetet inom produktionen med ett 30-tal medarbetare som du också har personalansvar för. I det arbetet ingår bl a schemaläggning, att säkra teamets effektivitet, rekrytering av nyanställda, utbildning av berörd personal, genomförande av utvecklingssamtal och att säkra implementering av interna regler och ramverk.

I ditt ansvar ligger också:
• Daglig och veckovis produktionsplanering
• Utformning och utveckling av processer och rutiner
• Säkerställande av produktionseffektivitet
• Kvalitetsövervakning i enlighet med ISO 9001 och 22 000
• Säkerställa spårbarheten av produktionen och producerade produkter
• Att säkra att lagar och insynskrav efterlevs

Som Produktionschef har du veckovisa möten med VD och Kvalitetschef och månadsvis med övriga i ledningsgruppen.

Vem är du?
Vi söker dig som har sinne för struktur, rutiner, processer och som brinner för utveckling och förbättringar. Du är en trygg, stabil och ambitiös ledare som tar ansvar fullt ut i syfte att nå uppsatta mål. Som person är du inlyssnande gentemot din omgivning och samtidigt rak och tydlig i din egen kommunikation.

Publiceringsdatum
2018-01-09

Kvalifikationer
För att vara rätt person för denna tjänst behöver du ha erfarenhet av produktion, gärna inom livsmedelsbranschen. Du har ledarerfarenhet och är van att arbeta med både planering och analys. Din utbildningsbakgrund ser vi gärna inom livsmedelsteknik eller inom industriell ekonomi. Kunskaper i Lean production, logistik och ISO 9001 samt ISO 22 000 är meriterande. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift och har minst fem års arbetslivserfarenhet. Ett plus är även kunskaper i mekanik och el.

Vad erbjuder vi?
På LibaBröd AB får du arbeta på ett marknadsledande företag med fortsatt höga ambitioner. Vi är ett unikt företag med speciell kultur i positiv bemärkelse. Vi är som en familj med stort engagemang, stor delaktighet och hög lojalitet bland medarbetare i alla led. Vi är en mångkulturell arbetsplats med 'högt i tak ' och med en öppenhet inför förändringar.

Är du intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Sarah Wallentin på telefonnummer 0736 - 84 72 03. Känner du att detta är jobbet för dig så vänta inte med att skicka in din ansökan med CV och en motivering varför just du är LibaBröds nye Produktionschef. Senast 8 januari 2018 vill vi ha din ansökan, men urvalet påbörjas direkt och sker löpande. Badenoch & Clark använder personlighets- och kapacitetstest samt videointervju som urvalsmetod för rättvis och fördomsfri rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-01-16
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Sarah Wallentin 0736 - 84 72 03

Företag
Badenoch & Clark

Adress
Badenoch & Clark
Östra Hamngatan 26-28
41109 GÖTEBORG

Kontorsadress
Östra Hamngatan 26-28

Jobbnummer
3893740

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Badenoch & Clark

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Badenoch & Clark: