Effektiv och kunnig Kallskänka/kock som kan ta ansvar!
Mässrestauranger AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Mässrestauranger AB i Stockholm,
Södertälje,
Sigtuna,
Malmö eller i
hela Sverige Vi har nu möjligheten att förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig Kallskänksansvarig som ska fortsätta att utveckla vår gastronomi tillsammans med vårt team i köket.
På Stockholmsmässan finns 12 serveringar med 3 tillhörande kök, allt i Mässrestaurangers regi. Vi söker nu en kallskänka/ kock som vill vara med och delaktig i våra olika leveranser allt ifrån Banketter, pop-up restauranger, konferenser, mingel till moderna à la carte-restauranger på den kalla sidan i köket. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Arbetsuppgifter och ansvar
Du kommer att ha helhetsansvaret för den kallaproduktionen i hela huset vilket innebär arbetsledning, utveckling och ekonomisk uppföljning. Du kommer att leda, inspirera och utveckla våra koncept och produkter tillsammans med kökschef och köksmästare inom ditt ansvarsområde. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare, informera och skapa dialog känns självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.
Du är ansvarig för den ekonomiska rapporteringen, prissättning, menyskrivning samt kalkyleringar på råvarorna för din verksamhet och har dokumenterad erfarenhet av detta i tidigare yrkesroll. Du är även ansvarig för inköp i samråd med kökschef för våra råvaror.
Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar. Du rapporterar direkt till vår Kökschef.
Den vi söker
Som person är du en strukturerad, effektiv och ansvarstagande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet och framförallt för det kalla i köket. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse.
Den tjänst vi nu söker ligger tonvikten på arbetet att tillverka smörgåsar, desserter, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum i huset. Vi arbetar i ett team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse. Du ska ha erfarenhet av att jobba i kallkök och har god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Har du även jobbat i varmkök är det meriterande.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Vi kan erbjuda
Vi är ett glatt gäng med lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer under högsäsong, vår och höst, men vi vet i god tid när det är. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag samt stora möjligheter för den som vill till utveckling och växande inom vår restauranggrupp.
Publiceringsdatum2022-06-07Så ansöker duRekryteringsprocessen kommer att ske löpande under ansökningstiden och vår verksamhet startar i mitten av augusti.
Skicka din ansökan redan idag för att öka dina chanser då anställning kan ske innan ansökningstidens slutdatum. Har du frågor kan du maila dem till
mikael.amundsson@massrestauranger.se vår Kökschef här på Mässrestauranger.
Välkommen med din ansökan!
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-07-01
Klicka på denna länk för att göra din ansökanAdressMässrestauranger AB
Mässvägen 1
12530 Älvsjö
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Mässrestauranger AB (org.nr 556367-0347),
https://massrestauranger.se/ Mässvägen 1 (
visa karta)
125 30 ÄLVSJÖ
Arbetsplats Mässrestauranger AB
Jobbnummer 6720839
Observera att sista ansökningsdag har passerat.