Chefskock
Eckerö Linjen AB / Kockjobb / Norrtälje
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Norrtälje,
Vallentuna,
Vaxholm,
Täby,
Värmdö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Eckerö Linjen AB i Norrtälje Eckerö Linjens fartyg M/S Eckerö bedriver trafik året om mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland. Fartyget har plats för 1630 gäster och 260 bilar. Ombord finns en stor taxfreebutik, bufférestaurang, kafeteria/grillcafé, dansbar, mötesrum, spelrum och lekrum. Arbetstiden är oftast vecka/vecka, jobb en vecka och ledigt en vecka. Arbete och boende sker ombord under de veckor man jobbar. Eckerö Linjen är en del av Eckerökoncernen, som bedriver verksamhet inom sjöfart och turism. Mer information om koncernen på
www.rederiabeckero.ax I din roll kommer du att leda det dagliga köksarbetet, samt ansvara för att maten har en hög kvalitet och god ekonomi. Du kommer att vara delaktig i meny- och utvecklingsarbete i samarbete med kökschef, hovmästare, kafeteriaföreståndare och Intendent. I din roll är du förman för kockar och köksbiträden.
Arbetet i fartygets kök leds av kökschefen och teamet består av 5-12 kockar och 3-7 kallskänkor, beroende på årstid. Stämningen är familjär och alla hjälps åt där det behövs - vi är alla en del av helheten och varje kugge är lika viktig.
Arbetet är så kallat 1:1 arbete, det vill säga en vecka jobb och en vecka ledigt, med lön enligt svenska kollektivavtal. För att kunna jobba ombord måste du vara minst 18 år gammal och ha ett giltigt sjömansläkarintyg.
Varaktighet, arbetstid
1:1 arbete, det vill säga en vecka jobb och en vecka ledigt
Publiceringsdatum2017-10-26ErsättningLön enligt svenska kollektivavtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-11-12
FöretagEckerö Linjen AB
AdressEckerö Linjen AB
76456 GRISSLEHAMN
KontorsadressSkatuddsvägen 13
Jobbnummer 3770121
Observera att sista ansökningsdag har passerat.