Chef Produktledning - Vin
Spendrups Bryggeri AB / Inköpar- och marknadsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla inköpar- och marknadsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Spendrups Bryggeri AB i Stockholm,
Huddinge,
Botkyrka,
Norrköping,
Gävle eller i
hela Sverige Spring Wine & Spirits AB importerar, säljer och marknadsför vin och sprit. Spring Wine & Spirits har 38 medarbetare och är ett helägt dotterbolag till Spendrups Bryggeri AB. Sedan starten 1995 har Spring Wine & Spirits vuxit till att bli ledande leverantör av vin och sprit till Sveriges restaurangmarknad och en av de större leverantörerna av ett brett sortiment till Systembolaget. Spring Wine & Spirits representerar ett 80-tal vin- och spritproducenter på den svenska marknaden.
Nu söker vi en projektledningschef inom vin till Spring Wine & Spirits. I tjänsten ska du vägledas av våra värderingar i ditt dagliga arbete och de relationer du bygger med kollegor, kunder och partners samt stå upp för vårt löfte "Välkommen in!"
Du kommer på ett aktivt sätt stärka och utveckla vår vinagentur tillsammans med Produktledningsteamet som idag är 4 personer. Din roll innebär att strukturera, leda och fördela arbetet i gruppen. Du förväntas utveckla både affären och de interna processerna. Din roll handlar även om att utveckla och stärka producentbasen både för Systembolaget och Restaurangkanalen. Tjänsten innebär en central roll i företaget då du kommer att ingå i Spring Wine and Spirits AB ledningsgrupp och rapporterar till VD.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Utveckla, stötta och driva Produktledning Vin framåt
• Aktivt arbete i Ledningsgruppen och internt projekt och samarbetsforum
• Övergripande ansvar för relation och uppföljning med vin agenturpartners
• Administrativ delaktighet för att bygga och stärka processer inom Spring Wine och ingå i kontakt/projekt med Spendrups Bryggeri
• Ansvarar för Produktchefsgruppen och övergripande producentportfölj
• Övergripande ansvar för att bygga nya relationer med potentiellt nya producenter samt underhålla relationer med befintliga producenter
Kravprofil och personliga egenskaper
• Minst 5 års erfarenhet av liknande befattning vilket innefattar mycket goda ledarkunskaper samt förståelse av svenska vinmarknaden
• Mycket hög kunskap om Systembolaget och HoReCa och DF/TR
• Dokumenterad vinutbildning och sensorisk erfarenhet
• Förhandlingsvana
• God erfarenhet / kunskap av logistikflöden
• Önskvärt med Universitetsutbildning eller motsvarande
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift på affärsspråk. Fler språk är alltid ett plus.
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
• Kunna hantera Word, Excel samt Powerpoint
Som person är du en engagerad ledare, är resultatorienterad med stark kommersiell drivkraft. Du har mycket god strategisk och analytisk förmåga och har lätt för att kommunicera, samarbeta och skapa relationer med andra. Utöver det är du driven, självgående, flexibel och lyhörd. Som person har du likaså god förståelse för hur du ska prioritera.
Sista dag att ansöka är 30 mars
Tillträdesdag: Efter överenskommelse, så snart som möjligt
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare, dagtid
Placeringsort: Stockholm
För mer information om tjänsten: Leif Börjesson,
leif.borjesson@springwine.seFör mer information om rekryteringsprocessen: Elvira Egarp, HR-specialist rekrytering,
elvira.egarp@spendrups.seDin ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.
Varför använder vi urvalstestser?
Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (
https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.
Din ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.
Varför använder vi urvalstestser?
Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (
https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.
Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
Välkommen in!
Varaktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Publiceringsdatum2022-03-10ErsättningLön enligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-03-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSpendrups Bryggeri AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Spendrups Bryggeri AB (org.nr 556079-6871),
http://www.Spendrups.se Arbetsplats Spendrups
Kontakt Elvira Egarp
0702047776 Jobbnummer 6422949
Observera att sista ansökningsdag har passerat.