Brasserie Godot söker Kockar

Brasserie Godot AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Brasserie Godot AB i Stockholm

Om Godot
Vi har som ambition att förena den franska brasserietraditionen med modern matlagning.

På menyn har vi ofta klassiker som, Moules Marinére, Chocroute, Steak frites och ett rikt utbud skaldjur. Eftersom vi ställer höga krav på råvarorna varierar menyn efter tillgång och säsong. I baren har vi en barmeny med både smårätter och middagsalternativ.

Brasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar. Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar. Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (1996­2002). Vi söker två duktiga kockar både till varmköket och kallkök, med några års erfarenhet efter utbildning, som gillar att laga bra mat rent och snyggt, men även kan lägga i en högre växel när det krävs. För att passa hos oss är du en ödmjuk, social person med glimten i ögat.

Du skall vara med och jobba aktivt i köket och kunna ta en plats på spis eller kallkök.

Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknande kock jobb.

Ambitionen på Godot är mycket hög vilket innebär att du har ett gediget intresse för matlagning och är arbetsvillig och ambitiös.

Publiceringsdatum
2022-09-07

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-10-07

Adress
Brasserie Godot AB
GREV TUREGATAN 36
11438 STOCKHOLM

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Brasserie Godot AB (org.nr 556532-5569)
Grev Turegatan 36 (visa karta)
114 38  STOCKHOLM

Ansökan
E-post: info@godot.se

Arbetsplats
Brasserie Godot

Jobbnummer
6959393

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Brasserie Godot AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Brasserie Godot AB: