Bitr restaurangchef/kundansvarig till Upplands Väsby

Fazer Food Services / Chefsjobb / Upplands Väsby
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Upplands Väsby, Sollentuna, Täby, Upplands-Bro, Vallentuna eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Upplands Väsby, Sollentuna, Täby, Järfälla, Sundbyberg eller i hela Sverige

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Vi söker en biträdande restaurangchef/kundansvarig till Löwet i Upplands Väsby. Här tillagar vi ungefär 1100 portioner per dag och det gäller alla dagar på året. Våra kunder kommer både från kommun, landsting och den privata sektorn. Vi lagar mat till äldreomsorg, sjukhus och hemtjänst.

Vi söker dig, en drivande biträdande restaurangchef, som vill hjälpa oss att utveckla verksamheten vidare. Vi lägger stor vikt vid kund- och gästrelationer och har kontinuerliga avstämningsmöten, matråd, gäst- och kundenkäter, där alla våra kunder har olika behov av statistik och uppföljning. Du kommer även att ha löpande kontakt med hyresvärden för köket och även till viss del fastighetsfrågor.

Restaurangen på Löwet som är öppen för alla serverar nu cirka 180 lunch per dag. Du kommer att ansvara för utveckling av restaurangverksamheten på Löwet. Vi ser stor potential i restaurangen och har idag även viss cateringverksamhet.

Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligen efter att nå ett "Bästa arbetssätt". Som person är du kunnig, driven, flexibel, noggrann och målinriktad.

Vi tror att du har:
• service och kvalitet som honnörsord
• känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• vana från kvalitetsarbete
• försäljnings- och marknadskunskaper inom restaurang
• erfarenhet av resultat-/budget ansvar
• ett gediget intresse för mat och dryck

Som person har du förmåga att entusiasmera dina medarbetare genom att du själv är med i den dagliga driften med alla förekommande arbetsuppgifter. Genom flexibilitet och tydlighet ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen. Du är naturligtvis en utåtriktad, självständig och relationsbyggande person som bearbetar och vårdar det lokala nätverket långsiktigt. Du har stort intresse för mat och dryck.

Arbetstid: Heltid, dagtid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.

Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Restauranggruppchef Anna Franzen 070-679 70 69

Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. För ev frågor om avtal, kontakta
klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel 08-470 72 00, e-post: lotta.n.backstrom@fazer.com

Vi tillämpar löpande urval
Sista dag att ansöka är 2012-06-08

Publiceringsdatum
2015-03-26

Arbetstider och omfattning
Heltid, tillsvidare -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-06-08
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Fazer Food Services

Adress
Fazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm

Kontorsadress
Lindhagensgatan 120

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2223172

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services: