Bitr kökschef till Restaurang Rissnerante
Fazer Food Services AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Bageri & Konfektyr. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. Koncernens omsättning var närmare 1,6 miljarder euro år 2011 och antalet anställda cirka 15 200. varav 2 700 i Sverige.Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Fazer Food Services driver sedan en längre tid tillbaka Restaurang Rissnerante i Rissne-Sundbyberg. Enheten är en av tre restauranger som vi driver för denna medvetna slutkund i Stockholmsregionen. Här serverar vi dagligdags ca 1600 luncher. Vi har även en omfattande beställnings- och konferensverksamhet samt att vi driver ett välbesökt café/kiosk i huset.
Mycket av vår produktion sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen mot våra gäster.
Våra värderingar är kunden i fokus, samarbete och utmärkt kvalitet.
Som biträdande kökschef hos oss förväntar vi oss att du:
• Har förmåga och vilja att så småningom gå vidare som köksmästare inom företaget
• Lägger stor vikt både vid smakupplevelsen och det estetiska
• Är en naturlig ledare och vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare
• Har erfarenhet av a la carte
• Är driven och självgående samt tar egna initiativ
• Har lätt för att samarbeta och skapa team
• Deltar i ständiga förbättringar inom hela produktionen
• Har datakunskaper
• Har kunskaper i HACCP
• Har utbildning inom branschen och minst 5 års yrkeserfarenhet
• Har flytande svenska i tal och skrift
Tjänsterna avser heltid, tillsvidareanställning med provanställning.
Arbetstider är huvudsakligen dagtid måndag till fredag.
Sista ansökningsdag 2012-08-31.
Ytterligare upplysningar lämnas av Christian Frödin, köksmästare, tel 0708-60 53 15.
Välkommen att skicka in din ansökan till
anna.hederstrom@fazer.comPubliceringsdatum2012-08-08Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-08-31
Ange följande referens när du ansöker: 18308
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktEva Sternander
FöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1308599
Observera att sista ansökningsdag har passerat.