Bagare Med Känsla För Kvalité
Vår Gård Saltsjöbaden AB / Bagarjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla bagarjobb i Nacka,
Kristinehamn,
Karlskoga,
Storfors,
Lekeberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Vår Gård Saltsjöbaden AB i Nacka,
Stockholm eller i
hela Sverige Älskar du att baka och är morgonpigg? Nu söker vi en bagare som blir del av ett erfaret bagarteam med känsla för kvalité, smak och hållbarhet. Du kommer främst att jobba med att producera bröd och bullar till våra hotellgäster och våra gäster i Vincaféet under frukost, lunch och middag. Dagen börjar klockan fem på morgonen så att gästerna kan njuta av nybakat bröd till frukosten. Tillsammans med dina kollegor i bageriet drivs du av att skapa härliga smakupplevelser för våra hotell och konferensgäster, men även våra lokala grannar som gärna besöker oss alla dagar i veckan.
KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER:
Kunnig inom bröd, surdeg, franska degar (croissant/pain au chocolat), olika sorters bageriprodukter.
Stark känsla för estetik, smak och detaljer.
Kunskap och intresse för närproducerade råvaror och hållbar produktion av bröd/ bakverk
Du är ansvarstagande, strukturerad och van att jobba självständigt i team
VAD ERBJUDER VI:
En härlig arbetsmiljö med starka, trygga ägare endast 30 minuter från Slussen. I bageriteamet är vi 4 anställda som rullar på schemat vilket innebär att vi även jobbar varannan/ var tredje helg. Vi arbetar hållbart i alla led. Vi mår bra på arbetet. Tillgång till hotellets gym och förmånliga rabatter på hela hotellets utbud.
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-04-05
E-post:
sanna.lithberg@vargard.se Arbetsgivare Vår Gård Saltsjöbaden AB (org.nr 556035-2592)
Ringvägen 6 (
visa karta)
133 80 SALTSJÖBADEN
Kontakt Bageriansvarig
Sanna Lithberg
sanna.lithberg@vargard.se 08-748 77 40 Jobbnummer 7517618
Observera att sista ansökningsdag har passerat.