Bagare/Konditor
Pärlans Konfektyr / Bagarjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla bagarjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Pärlans Konfektyr i Stockholm Du kommer delta i vår dagliga produktion av kolor och kolasås. Hösten, och framförallt julen, är en väldigt hektisk period och vi producerar i skift. Det är därför viktigt att du kan tänka dig att jobba även kvällar och helger. Vi är ett litet gäng med stort engagemang som jobbar nära varandra. Det är viktigt att vi kan backa upp för varandra och att alla tar ansvar för att det vi gör håller yppersta kvalité. Inte bara våra kolor, utan hela vår atmosfär, är omskrivna och det är viktigt att du har en förståelse och uppskattning av helheten.
Du ska ha tidigare vana av att jobba professionellt i kök och gärna utbildning. Tidigare erfarenhet av att jobba med konfektyr är naturligtvis ett plus, men inget krav, vi lär dig kolakokandet här hos oss. Du ska ha en förmåga att jobba strukturerat och metodiskt, vara noggrann, effektiv och kvalitetsmedveten. Du bör älska problemlösning och hela tiden försöka tänka kreativt för att ytterligare förbättra våra processer och produkter. Vi vill att du har en förmåga att se vad som behöver göras och kan jobba självständigt. Du bör också vara tekniskt sinnad, vi har utrustning som kräver en del lirkande och omvårdnad. Sen är det naturligtvis viktigt att du är en glad person som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer. Vi förväntar oss att du har ett stort engagemang och vill vara med och utvecklas med företaget.
Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid
Minst 35 tim arbete per vecka fördelat på 5 pass. Jobb fram till jul
Publiceringsdatum2015-09-25TillträdeOktober
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-10-11
Inför jul producerar vi i skift och det är viktigt att du kan jobba även kvällar och helger. Minst 35 tim arbete per vecka fördelat på 5 pass. Jobb fram till jul. Om allt går väl kan det bli aktuellt med fortsatt jobb i vår.
Ansökan kan skickas till e-postadress:
jobb@parlanskonfektyr.seKontaktLisa Ericson
jobb@parlanskonfektyr.seFöretagPärlans Konfektyr
AdressPärlans Konfektyr
Nytorgsgatan 38
11640 STOCKHOLM
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-6607010
E-postadress:
jobb@parlanskonfektyr.se Jobbnummer 2449823
Observera att sista ansökningsdag har passerat.