Bagare

Brödkultur 2.0 AB / Bagarjobb / Helsingborg
2019-11-18
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Bagare" (publicerad 2024-06-10) ⬅️


Visa alla bagarjobb i Helsingborg, Bjuv, Åstorp, Höganäs, Landskrona eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Brödkultur 2.0 AB i Helsingborg

Är du en glad, passionerad bagare som vill lära dej nya saker i ett modernt bageri?
I lite mer än 2 år har vi nu byggt upp sortiment och kundkrets och märker hela tiden att det är ett skriande behov efter mer bra bröd och kakor.
Vi bakar med surdeg och gör allt från grunden, därför har vi nu blivit i behov av fler bagare.
Vi har många stamkunder som kommer dagligen vilket är mycket rolig då vi är ett 'öppet bageri 'där man ser alla kunder samtidigt som man arbetar.
Erfarenhet av surdeg är inget krav, det kan man lära sej men du bör ha erfarenhet av vägning, trågning, uppslagning och avbak.
Tjänsten är heltid och det ingår då även nattarbete (ca var 3:de eller 4 :de vecka).
Vi är nyfikna på vad du kan tillföra och ser fram emot din ansökan.
Tillträde enligt överenskommelse

Publiceringsdatum
2019-11-18

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-12-11

Adress
Brödkultur 2.0 AB
Sofierovägen 126A
25482 Helsingborg

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Bagare".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Brödkultur 2.0 AB (org.nr 559105-9026)
Sofierovägen 126A (visa karta)
254 82  HELSINGBORG

Ansökan
E-post: bageri@brodkultur.se

Arbetsplats
Brödkultur 2 0 AB

Jobbnummer
4961889

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Brödkultur 2.0 AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Brödkultur 2.0 AB: