Vi söker en ny kökschef
Hagsunda AB / Kockjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Nacka,
Kristinehamn,
Karlskoga,
Storfors,
Lekeberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hagsunda AB i Nacka Vår kökschef Vladimir har efter många års trogen tjänst bestämt sig för att det är dags att gå i pension. Vi söker nu en erfaren kökschef som ska kunna ansvara för vårt kök och efterträda honom. Vi vill att du intresserar dig för vilket företag vi är och vilken målgrupp vi arbetar för. Vi är här för våra boende och deras välmående är i centrum för allt vi gör. Vi är lyhörda och respektfulla och maten anpassas till målgruppens behov.
Solsunda är ett privat hem för vård och boende för vuxna personer med psykisk ohälsa såsom psykosproblematik, depression, ångest, personlighetsstörningar och neuropsykiatriska diagnoser. Solsunda arbetar på uppdrag av kommun och landsting med målsättningen att tillsammans skapa en trygg och värdig tillvaro för våra boende. Vi har 48 platser.
Du kommer att ingå och leda en grupp med två kockar förutom dig. Kökschefen är ansvarig för köket och maten som serveras på Solsunda. Detta ansvarsområde inkluderar därmed även personalmat, drycker, köksredskap m.m. Kökschefen är direkt underställd verksamhetschefen och har regelbundna möten med verksamhetschefen för planering och uppföljning av arbetet.
ANSVAR
• ansvara för all mat som serveras på Solsunda
• ansvara för planering och utvärdering av menyerna
• ansvara för kökets egenkontroller
• ansvara för ständig utveckling av rutiner för kvalitetssäkring i köket
• kostnadsansvar för råvaruinköp och lagerhållning
• ansvara för att informera verksamhetschef om brister i köket eller kommande underhållsbehov på kort eller lång sikt
Publiceringsdatum2019-10-28Arbetsuppgifter• planera maten som serveras utifrån kvalitet, ekonomi och näringslära
• tillgodose att de lagstadgade hygienkraven efterlevs
• beställa och ta emot matvaruleveranser
• vara arbetsledare för Solsundas två kockar
• leda det dagliga arbetet i köket
• medverka på Solsundas infomöten
• sköta kontakten med för tjänsten relevanta leverantörer
• administrera försäljning av matkuponger
• ta fram ekonomiska underlag från köket till verksamhetschef/VD
• utföra sedvanliga kockuppgifter; såsom matlagning som fördelas mellan er tre kockar i köket enligt ett fastlagt schema
• planera, utföra och följa upp allt arbete
• schemaläggning, semesterplanering för kökspersonalen
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du har en positiv inställning och du stimuleras av att hitta lösningar som fungerar. Du är prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra, samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Vi vill att du har kockutbildning och minst fem års erfarenhet i yrket, samt erfarenhet av att leda personal. Du är kvalitetsmedveten och har god kännedom om allergier, specialkost och näringslära. Du älskar att laga god mat från grunden, utan halvfabrikat. Du är mycket serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du är flexibel, stresstålig och lösningsfokuserad.
Vill du bli en del av vårt team i köket?
Vårt kök är rent och snyggt, får alltid goda betyg när vi har uppföljningar av t ex Anticimex. Vi har välfungerande fasta rutiner som vi vill att du först lär dig innan du ändrar för mycket.
Tjänstgöring enligt schema. Du arbetar röda dagar och var tredje helg. Ibland öppnar du köket och ibland stänger du.
Vi arbetar hållbart genom att försöka minska matsvinn och samlar in matrester för återvinning till biogas. Maten anpassas efter säsong.
Vi serverar frukost, lunch, middag, eftermiddagsfika och kvällsfika. Vi gör skillnad på vardagar och helger och följer våra traditioner.
Som person är du strukturerad, brinner för ditt arbete och har en god pedagogisk förmåga att få dina medarbetare att vilja utvecklas och växa. Du säkerställer att vi följer de lagar som gäller för vår verksamhet. Du följer rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter.
Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringsperioden.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättandet av tjänsten.
Provanställning 6 mån tillämpas.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-11-25
AdressHagsunda AB
Solsundavägen 14
13146 Nacka
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Kökschef".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Hagsunda AB (org.nr 556142-2428)
Solsundavägen 14 (
visa karta)
131 46 NACKA
Körkort För detta jobb krävs körkort.
Ansökan E-post:
Susanne.ernedag@hagsunda.se Arbetsplats Solsunda HVB/Hagsunda AB
Jobbnummer 4882827
Observera att sista ansökningsdag har passerat.