Styckare / köttkonstnär till Kötthallen Sorunda
Kötthallen Sorunda AB / Slaktarjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla slaktarjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Kötthallen Sorunda AB i Stockholm Vill du bli en del av en arbetsplats som tar mat och kött på så stort allvar att vi kallar oss matnördar? Vår restauranggrossist är ingen vanlig arbetsplats - vi är stolt specialiserade på kött och chark i en klass för sig. Vi är de som lägger grunden till magi på tallriken hos Sveriges främsta restauranger. Nu har vi en öppning för en till styckare / produktionsmedarbetare och vi vill att du ska vara med på vårt fantastiska äventyr att göra livet godare för många!
Vi är inte bara experter inom vårt område, utan vi är också fast beslutna att behålla vår position som ledande aktör och samtidigt driva utvecklingen inom branschen och samhället mot en mer hållbar riktning. Hos oss älskar vi mat och har skapat en arbetsplats där goda relationer är nyckeln och våra medarbetare har trygga villkor med långsiktiga ägare.
Ditt jobb
Som styckare hos oss kommer du att jobba i ett team som älskar kött mer än vi älskar våra morgonkaffe (och vi älskar vårt morgonkaffe väldigt mycket!). Vi är inte bara experter, vi är köttkonstnärer som tar vårt arbete på högsta allvar. Tänk dig att arbeta med premiumråvaror som lamm och grisar från våra egna gårdar, nötkött som möras i vårt hemliga mognadsrum, och fjällkor som får högsta betyg för Exceptionell råvara. Och ja, vi har till och med kollegor som kan stycka en lammstek på hela 17 olika sätt - om du inte trodde att det var möjligt!
Ditt jobb kommer att inkludera allt från beredning och malning till styckning av alla möjliga djurslag; nöt, fläsk, lamm, vilt och fågel. Vi har till och med en korvtillverkning och saltning. Det är ett kul, utmanande och ibland "köttigt" arbete. Vi söker ständigt nya sätt att utveckla våra styckningsdetaljer och arbetsmetoder, och de råvaror du bearbetar kommer till sist att avnjutas på tallrikar runt om i Sveriges finaste restauranger - och du kan vara den som tar oss till nästa nivå!
Vem vi söker
Vi välkomnar dig med tidigare erfarenhet av arbete med kött eller chark, helst som styckare men kanske också som kock eller på annat sätt inom livsmedelsbranschen. Erfarenhet av köttstyckning är definitivt bra att ha med sig. Eftersom vi alltid strävar efter högsta kvalitet är noggrannhet och kundfokus avgörande egenskaper.
Arbetsförhållandena
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar/vecka. Tillträde sker så snart som möjligt, men vi är flexibla när det gäller startdatum, vi vill helt enkelt hitta den bästa styckaren. Våra arbetsdagar är från måndag till fredag mellan kl. 06:00 och 18:00 enligt ett rullande schema där du varannan vecka börjar antingen kl. 06:00 och varannan vecka kl. 09:00. Arbetsplatsen är belägen i Västberga, söder om Stockholm City.
Vem du är
• Du är noggrann, ordningsam och har högt fokus på kvalitet utan att vara stelbent.
• Du har fantastisk knivteknik och är redo att bli vår nästa köttkonstnär.
• Tidigare arbete med kött är ett krav.
• Du är en teamspelare och tvekar inte att hjälpa dina kollegor.
• Du behärskar svenska obehindrat för smidig vardagskommunikation.
Vad du får hos oss
• Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som delar din passion och har djup kunskap om våra produkter. Exempelvis finns riktiga köttnördar som gärna pratar marmoreringsgrader och syrahalt på köttet eller vilken äng kossan betade på innan den hamnade hos oss.
• Vi har ett fantastiskt gäng med arbetskamrater som gärna skrattar och stöttar varandra.
• Vi är ett stabilt företag som investerar i förbättringar.
• Vi följer kollektivavtal och omfattas av Livsmedelsavtalet.
• Vi har en familjär och flexibel organisation med snabba beslutsvägar.
• Vi går "all in" på kvalitet, även när det gäller förmåner och du kan dra nytta av förmånligt friskvårdsbidrag, personalrabatt på våra produkter, matförmån, subventionerad massage samt tillgång till färsk frukt och kaffe.
Hur du ansöker
Om du är redo att följa din passion för kött och ta ditt nästa steg hos oss, ansök senast den 30 oktober 2023. Vår rekryteringsprocess inkluderar bakgrundskontroller, tester och intervjuer för att hitta den perfekta kandidaten.
Om du har några frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Johan Hörström på
johan.horstrom@kotthallen.se.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och vår spännande värld av kött och chark, där vi tillsammans skapar en mer hållbar framtid!
Ersättning Fast månadslön enligt överenskommelse. Förmånligt friskvårdsbidrag, massage och gym på jobbet, personalköp, matförmån etc
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-10-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Kötthallen Sorunda AB (org.nr 556567-2606)
Arbetsplats Fällmans Kött
Jobbnummer 8161369
Observera att sista ansökningsdag har passerat.