Souschef till Hamnkrogen
Affärsområde Restaurang, Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Affärsområde Restaurang, Liseberg AB i Göteborg Hamnkrogen
Hamnkrogen är Lisebergs fiskekrog med dagsfärska skaldjur som specialitet.
Maten lagas från grunden, håller hög kvalitet och behandlas med känsla och hjärta. Klassiska plateauer men också köttalternativ finns på menyn, för både företagsgruppen som kompisgänget. Hamnkrogen ligger i Lisebergs Hamn med bästa solläget i parken på sommaren.
Hamnkrogen tillhör organisatoriskt Affärsområde Restaurang som består av Lisebergsparkens samtliga restauranger.
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende. Liseberg ägs av Göteborgs Stad och sysselsätter ca 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Bolaget omsätter årligen ca 1,1 miljard kronor.
Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som souschef på Hamnkrogen är du köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.
Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.
Publiceringsdatum2016-02-25KvalifikationerVi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst fem års dokumenterad yrkeserfarenhet främst från á la carte men även gärna från beställningsverksamhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och värdesätter att få arbeta med högklassiga råvaror och det koncept som vi arbetar utifrån. Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Självklart är du gästorienterad och fokuserad på att skapa fantastiska matupplevelser på hög nivå!
AnställningsvillkorTjänsten är en tillsvidareanställning med villkor enligt gällande årsarbetstidsavtal mellan HRF och Liseberg. Du tillträder tjänsten enligt överenskommelse.
Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under sommar- och julsäsongen.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta köksmästare Henrik Berntsson, 031-348 67 10, eller restaurangchef Helena Stenborg, 0705-65 65 66. Vi rekryterar löpande till denna tjänst, och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock absolut senast den 13 mars.
Varaktighet, arbetstid
100 %. Tillträde: Enligt övenskommelse tillsvidareanställning
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-03-13
Ange följande referens när du ansöker: 2016/24
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktHenrik Berntsson 031-348 67 10
Facklig kontaktAnnika Sollner, HRF 0762-098856
Anastassios Grozos, Unionen 031-7330257
Anders Ingemarsson, Kommunal 031-7330176
FöretagAffärsområde Restaurang, Liseberg AB
AdressAffärsområde Restaurang, Liseberg AB
Nellickevägen 6
40222 Göteborg
KontorsadressNellickevägen 6
Jobbnummer 2690982
Observera att sista ansökningsdag har passerat.