Souschef till Brasserie Godot
Brasserie Godot AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Brasserie Godot AB i Stockholm Om GODOT
Brasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar. Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar och kök. Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (1996-2002).
Vi har som ambition att förena den franska brasserietraditionen med modern matlagning.
Vi söker nu souschef till oss på Brasserie Godot.
Vi söker dig med god erfarenhet inom det franska och svenska köket. Du värnar om kvalitet på tallriken och har hög ambition.
På Brasserie Godot jobbar vi med klassisk fransk och svensk matlagning i modern tappning där allt görs från grunden.
Du har ska ha lätt för att samarbeta i köket, matsalen och med baren. Du har en stark känsla för att våra gäster ska få absolut bästa service. Vi söker en ny Souschef.
Är du den vi söker tveka inte att höra av dig till oss via mail
info@godot.sePubliceringsdatum2021-12-01Så ansöker duSista dag att ansöka är 2021-12-31
AdressBrasserie Godot AB
GREV TUREGATAN 36
11438 STOCKHOLM
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Souschef".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Brasserie Godot AB (org.nr 556532-5569)
Grev Turegatan 36 (
visa karta)
114 38 STOCKHOLM
Ansökan E-post:
info@godot.se Arbetsplats Brasserie Godot
Kontakt Ägare
staffan svederman
info@godot.se Jobbnummer 6144836
Observera att sista ansökningsdag har passerat.