Souschef Brasserie Godot
Brasserie Godot / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Brasserie Godot i Stockholm Vi söker ny Souschef.
Du skall ha minst 5 års erfarenhet av liknande tjänst, vara passionerad av mat och dryck i kombination och ha ett starkt driv inom yrket.
Är du den vi söker tveka inte att höra av dig till oss via mail
info@godot.seOm GODOT
Brasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar. Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar och kök. Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (19962002).
Vi har som ambition att förena den franska brasserietraditionen med modern matlagning.
Nu söker vi förstärkning i köket för en heltids tjänst. Vi söker dig som har 5 års erfarenhet, bra driv och passion för matlagning.
Om du är intresserad att jobba i en härlig miljö och i ett grymt bra gäng så hör av dig med din ansökan till oss via mail
info@godot.seOm GODOT
Brasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar. Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar och kök. Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (19962002).
Vi har som ambition att förena den franska brasserietraditionen med modern matlagning.
Publiceringsdatum2017-09-07ErsättningLön enligt överenskommelse.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-11-30
Ange följande referens när du ansöker: Souschef
Kontaktstaffan svederman
info@godot.seFöretagBRASSERIE GODOT
AdressBRASSERIE GODOT
GREV TUREGATAN 36
11438 STOCKHOLM
KontorsadressGrev Turegatan 36
Jobbnummer 3686040
Observera att sista ansökningsdag har passerat.