Souschef
Hovsnibben AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hovsnibben AB i Stockholm,
Upplands-Bro eller i
hela Sverige Döden i Grytan är en klassisk italiensk trattoria som legat på samma adress sedan 2004. Vi erbjuder kvalitativ italiensk mat i en härlig genuin miljö. Vi ser gärna att du är en genuin teamplayer, och att du är stresstålig, serviceminded, ansvarsfull, flexibel och gillar att jobba med människor. Som souschef är det din uppgift att stötta kökschefen och ge den bästa upplevelsen som möjligt är till våra gäster. Med goda kunskaper samt mycket vilja och passion, söker vi dig som älskar att laga mat och att jobba i ett restaurangkök. Kunskaper kring det italienska köket är förstås meriterande. Löner sätts individuellt, men vi betalar mycket bra.
Publiceringsdatum2020-09-26Så ansöker duSista dag att ansöka är 2020-10-26
AdressHovsnibben AB
Norrtullsgatan 61
11345 Stockholm
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Souschef".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Hovsnibben AB (org.nr 556647-7419),
http://www.dodenigrytan.se Norrtullsgatan 61 (
visa karta)
113 45 STOCKHOLM
Ansökan E-post:
dodenigrytan61@gmail.com Jobbnummer 5375525
Observera att sista ansökningsdag har passerat.