Souschef
Bockholmen hav & restaurang / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Bockholmen hav & restaurang i Stockholm,
Solna eller i
hela Sverige Nybrogatan 38 slog upp dörrarna 2012 med målsättningen att servera bra mat till vettiga priser med ett trevligt bemötande i en härlig miljö. Ett krogrecept som har varit minst sagt populärt. För det är ju det alla söker när de är på krogen. Köket hämtar inspiration från de sydeuropeiska och de svenska grytorna, kvarterskrogsaktigt och gott.
Souschef
Som Souchef är din uppgift att driva och säkerhetsställa att köket är väl fungerande med lönsam och välmående personal. Du kommer arbeta i samråd med Köksmästaren.Det är viktigt att du medverkar till att Nybrogatan 38 ständigt utvecklas och förnyas. Som Souschef kommer du att; - Leda det dagliga arbetet i köket - Arbetsmiljöarbete - Upprätthålla företages rutiner och policy - Medverka vid möten - Vara delakig i kalkyler, inventeringar och kontera fakturor - Upplärning och implementering av nya rätter Vi ser att du som sökande har kockutbildning på restaurangskola eller liknande, och är van att ta stationsansvar. Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där alla värdesätter trivsel allra högst. Om man inte har roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb.
Kvalifikationer: Minst 3 år som kock. Utbildad kock. Bra ledaregenskaper Svenska och engelska i tal och skrift
Publiceringsdatum2017-01-09Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-02-10
Kontaktinfo@strombergcarlson.seFöretagBockholmen hav & restaurang
AdressBockholmen hav & restaurang
Grev Turegatan 35
11438 STOCKHOLM
KontorsadressGrev Turegatan 35
Jobbnummer 3250870
Observera att sista ansökningsdag har passerat.