Souschef

Bockholmen hav & restaurang / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Bockholmen hav & restaurang i Stockholm, Solna eller i hela Sverige

Nybrogatan 38 slog upp dörrarna 2012 med målsättningen att servera bra mat till vettiga priser med ett trevligt bemötande i en härlig miljö. Ett krogrecept som har varit minst sagt populärt. För det är ju det alla söker när de är på krogen. Köket hämtar inspiration från de sydeuropeiska och de svenska grytorna, kvarterskrogsaktigt och gott.

Souschef

Som Souchef är din uppgift att driva och säkerhetsställa att köket är väl fungerande med lönsam och välmående personal. Du kommer arbeta i samråd med Köksmästaren.Det är viktigt att du medverkar till att Nybrogatan 38 ständigt utvecklas och förnyas. Som Souschef kommer du att; - Leda det dagliga arbetet i köket - Arbetsmiljöarbete - Upprätthålla företages rutiner och policy - Medverka vid möten - Vara delakig i kalkyler, inventeringar och kontera fakturor - Upplärning och implementering av nya rätter Vi ser att du som sökande har kockutbildning på restaurangskola eller liknande, och är van att ta stationsansvar. Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där alla värdesätter trivsel allra högst. Om man inte har roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb.

Kvalifikationer: Minst 3 år som kock. Utbildad kock. Bra ledaregenskaper Svenska och engelska i tal och skrift

Publiceringsdatum
2017-01-09

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-02-10

Kontakt
info@strombergcarlson.se

Företag
Bockholmen hav & restaurang

Adress
Bockholmen hav & restaurang
Grev Turegatan 35
11438 STOCKHOLM

Kontorsadress
Grev Turegatan 35

Jobbnummer
3250870

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Bockholmen hav & restaurang

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Bockholmen hav & restaurang: