Souschef
Högberga Gård Hotell och konferens AB / Kockjobb / Lidingö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Lidingö,
Solna,
Stockholm,
Danderyd,
Sundbyberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Högberga Gård Hotell och konferens AB i Lidingö SOUSCHEF
En av de viktigaste arbetsuppgifterna blir att tillsammans med verksamhetschef utveckla matlagningen på Högberga. Det är viktigt med kreativiteten, engagemanget tillsammans med den sociala kompetensen viktiga egenskaper.
Du behöver ha erfarenhet från en ledande befattning då det är viktigt att du kan leda och inspirera övriga kockar i teamet.
Att du är organiserad och strukturerad är också viktiga egenskaper då du kommer att arbeta i en miljö med många olika arrangemang.
Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av kockyrket och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du kan jobba sjävständigt eller i lag med ett glatt och utåtriktat sätt, gärna ut i matsalen med en tallrik och pratar med gästerna.
Vill du ha ett jobb där du kan vara med och påverka och samtidigt utvecklas kommer du att trivas hos oss.
Tjänsten är heltid. Vi tar emot ansökningar löpande och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person. Välkommen med din ansökan.
Du bör ha flera års erfarenhet från kockyrket, gärna i ledande position. Att du är kreativ och vill vara med och utveckla Högberga Gårds kök är nödvändiga egenskaper.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Tillsvidareanställning. Heltid
Publiceringsdatum2015-04-29ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Enligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-05-31
Tommy Eriksson
tommy.eriksson@hogberga.se076-5555753
Ansökan kan skickas till e-postadress:
tommy.eriksson@hogberga.seKontakt08-54646100
FöretagHögberga Gård Hotell och Konferens AB
AdressHögberga Gård Hotell och Konferens AB
18162 LIDINGÖ
KontorsadressGrindstigen 5-6
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-54646100
Jobbnummer 2272572
Observera att sista ansökningsdag har passerat.